Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Vissen Sterrenbeeld in het Kort:sterrenbeeld Vissen sterrenbeeld

Vissen is het sterrenbeeld van mysticisme, mysterie en het spirituele onbekende. Vissen leven in twee werelden, de echte wereld en de spirituele, of mystieke, wereld, waar ze wat ze ook zien kunnen interpreteren zoals ze zelf willen.

Ze doen dit om de realiteit van pijn en lijden te vermijden. Ze hebben extreme emoties en kunnen zich zowel erg vrolijk als erg slecht voelen. Vissen hebben een formidabel intuïtief vermogen.

De meeste Vissen zijn meestal betrokken bij iets occults of spiritueel. Vissen kunnen andere mensen erg goed begrijpen omdat ze de mogelijkheid hebben om in de geest van een ander te treden en om de motivaties achter een persoon te achterhalen.

Vissen zijn erg vatbaar voor drugsverslaving en neigen vaak een ongezonde levensstijl te volgen, dit komt allemaal door hun eeuwige zoektocht naar henzelf en hun confrontatievrees.

Vissen sterrenbeelden rechtvaardigen hun drugsgebruik door te zeggen dat ze hiermee dichter bij hun ‘spirituele kant’ kunnen komen. Als ze eenmaal doorhebben waarom ze drugs gebruiken, zal het eenvoudiger voor hen zijn om te stoppen. Vissen zijn niet zomaar omver te duwen, iets dat wellicht wel zo kan lijken.

Het is zelfs zo dat ze persoonlijk zó sterk zijn, dat ze zullen staan voor waar ze in geloven. Ze kunnen tevens erg lui zijn, echter zijn ze alleen lui wanneer ze dingen doen waar ze niets om geven. Vissen is het meest gevoelige sterrenbeeld van allemaal.

Eigenschappen Vissen:

Sterke punten: Zwakke punten:
 • Toegewijd
 • Fantasierijk
 • Accepterend
 • Barmhartig
 • Betrouwbaar
 • Besluiteloos
 • Overgevoelig
 • Lui
 • Escapist
 • Zelfmedelijden

Vissen en Vriendschap:

Een Vis sterrenbeeld zal alles doen om een vriend in nood te helpen. Ze zijn extreem gevoelig en loyaal. Ze zullen de problemen van een vriend ten harte nemen en zullen het hen eigen maken. Dit is tevens de zwakke plek van een Vis, echter weten de vrienden van een Vis dat de Vis zich aangetrokken voelt tot mensen met serieuze problemen die ernstig hulp nodig hebben, dit doet hen vaak meer kwaad dan goed.

Ook al probeert de Vis de situatie altijd beter te maken, laat ze dit niet doen, omdat ze henzelf en hun identiteit in jouw situatie zullen kwijtraken. Ze hebben een sterke en positieve vriend nodig om zich sterk te houden. Vissen houden van avontuur, nieuwe situaties en sociale evenementen.

Een Vis als vriend zal altijd iets nieuws en spannends in gedachten hebben. Een vriendschap met een Vis resulteert altijd in een zeer rijke en langdurige vriendschap.

Vissen en Temperament:

De persoonlijkheid van een Vis is lastig om te beschrijven, het is een zeer mysterieuze en ongrijpbare persoonlijkheid. Vissen worden geschapen door hun omgeving, ze incorporeren hun ervaringen en omgeving in henzelf.

Ze hebben een extreem medeleven en voelen de pijn van anderen. Als er iets mis is met de wereld dat hen treft, dan treft dit hun erg zwaar; ze nemen zoiets erg ten harte en zullen extreme gevoelens hebben over het desbetreffende probleem.

Wanneer ze vrolijk zijn, dan zijn ze ook extreem vrolijk. Wanneer ze echter verdrietig zijn, dan zijn ze ook extreem depressief.

Vissen en Onafhankelijkheid:

Vissen hebben een dominante partner en rolmodel nodig in hun leven, wanneer ze dit niet hebben, zullen ze zeer snel in een bodemloze put van zelfmedelijden en –ondergang terecht komen.

Wanneer sterrenbeeld Vissen onafhankelijk zijn en geïnspireerd worden door de gebeurtenissen in hun levens, zal hun creativiteit naar boven komen; echter hebben Vissen niet de mogelijkheid om lang alleen te zijn voordat ze over hun denkbeeldige wereld met vrolijke mensen en happy endings gaan dromen. Ze hebben andere mensen nodig om henzelf gegrond en op het juiste pad te houden.

Vissen Diep van Binnen:

Vissen hebben een intuïtief en psychisch vermogen, veel meer dan de andere sterrenbeelden. Ze vertrouwen hun gevoelens, wanneer ze dit niet doen, dan leren ze snel dat hun gevoelens meestal correct zijn.

De ondergang van een Vis sterrenbeeld is zijn/haar gevoeligheid en zijn/haar onvermogen om een ander persoon af te wijzen. Ze houden niet van afwijzing en proberen anderen op dezelfde manier te behandelen zoals ze zelf behandeld willen worden, ze zullen dus zelden ‘nee’ zeggen uit angst om iemand te kwetsen.

Ze zullen andere personen helpen met hun problemen en vinden dit erg fijn om te doen omdat het vrolijk maken van anderen hen vrolijk maakt. Vissen is het sterrenbeeld van zelfondergang. De mensen die geboren zijn met dit sterrenbeeld zijn niet gevoelig voor ongeluk of ongelukkige gebeurtenissen, ze krijgen henzelf in zo’n situatie door te hebberig te zijn, te lui te zijn en door de neiging te hebben om slechte partners en vrienden uit te kiezen.

Ze willen mensen in hun levens die hun emoties kunnen opschudden omdat ze hiermee hun eigen emotionele stabiliteit kunnen oefenen. Diep van binnen voert de Vis een conflict tussen zijn/haar extreme temperament en zijn/haar tegenstrijdige emoties.

Ze proberen henzelf te lokaliseren in de echte wereld terwijl hun spirituele wereld hun vooruitzicht kan bedekken, ze zullen een situatie te proberen ontsnappen of vermijden i.p.v. deze te confronteren.

De Vis voert een eeuwige strijd om te leren hoe ze hun krachten en hun verbeelding in een positieve en productieve manier kunnen gebruiken. Tevens verlangen ze naar emotionele stabiliteit door hun emoties niet bloot te stellen aan andere mensen, ze hebben hierbij hulp nodig.

Vissen en Zaken:

Vissen worden geadViseerd om geen leiderschap- of hoge posities te vervullen, ze zijn hier te gevoelig voor en hebben tevens niet de zelfdiscipline of het zelfvertrouwen dat nodig is voor zo’n positie. Ze zijn echter zeer goede schrijvers, acteurs, poëzie-schrijvers en muzikanten.

Vissen zijn uitstekend met alles wat betreft het mystieke en het spirituele. Ze zijn extreem creatief en kunnen hun creatieve vaardigheden gebruiken om andere mensen te begrijpen en te inspireren.

Helaas kiezen de meeste Vissen voor de makkelijke weg waardoor ze nooit de mate van beroemdheid bereiken die ze zouden kunnen hebben bereikt. Ze zullen moeten stoppen met het twijfelen aan henzelf omdat ze volledig capabel zijn om goede rolmodellen en leiders te zijn. Mensen kijken echt naar hen op.

Vissen Liefde en Relaties

Zo trek je Vissen Aan:

Praat over spiritualiteit, het occulte, astrologie en alle anderen dingen buiten de echte wereld. Ze zullen gemakkelijk opgaan in een goed gesprek. Hoewel Vissen zich aangetrokken voelen tot mensen met grote problemen die wanhopig hulp zoeken, doet hen dit meestal meer kwaad dan goed.

En hoewel een sterrenbeeld Vis zichzelf meestal aanbied om de situatie te verbeteren, zul je ervoor moeten zorgen dat hij/zij niet al jouw problemen op zich neemt omdat hij/zij zijn/haar identiteit in jouw situatie zal verliezen. Ze hebben een sterke en positieve partner nodig die hem/haar sterk maakt.

Vissen houden van avontuur, nieuwe situaties en van sociale evenementen. Ze zullen altijd zin hebben om vrijwel alles wat jij voorstelt te doen. Breng ze aan het lachen, ze zijn meestal melancholisch en zullen onder de indruk zijn wanneer iemand de mogelijkheid heeft om hen aan het lachten te brengen.

Ze zijn niet heel conservatieve mensen, wees dus niet bang om over onconventionele of rare dingen te praten, tevens kun je ook proberen om wat rare grappen te maken, ze zullen hierdoor onder de indruk zijn. Ze zijn erg gevoelig voor vleierij, geef ze dus complimentjes. Wees gevoelig, gul en zachtaardig, geef ze een comfortabel gevoel wanneer ze samen met jou zijn en alles zal prima verlopen!

Hoe is het om een vrouwelijke Vis te daten:

Vrouwelijke Vissen zijn zeer boeiend en fascinerend. Ze zal een man zich als een man laten voelen door haar behoefte aan bescherming en leiderschap.  Ze is charmant, zacht en vrouwelijk. De ultieme bekoorster.

Ze kan recht door de intenties van een man heenkijken en is niet makkelijk voor de gek te houden, de man zal dus eerlijk met haar moeten zijn en haar niet voor de gek houden omdat ze, in plaats van hem te confronteren, ze hem gewoon zal verlaten. Ze zal de man commando’s geven, echter doet ze dit alleen voor zijn eigen bestwil.

Ze zal er voor zorgen dat hij gezond eet en dat hij genoeg slaap krijgt, een beetje zoals hoe een moeder haar kind verzorgt. Ze heeft een man nodig die haar beschermt en koestert. Ze kan soms aan- en afhankelijk zijn, echter zal dit nooit overheersend zijn.

Plaag haar niet en, allerbelangrijkst, wijs haar ideeën niet al te hard af; ze kan namelijk niet goed tegen afwijzing. Ze is extreem romantisch en zal haarzelf in de relatie verliezen. De vrouwelijke Vis is een ultra vrouwelijke verzorgster, de ideale vrouw voor de juiste man.

Hoe is het om een mannelijke Vis te daten:

De mannelijke Vis sterrenbeeld is de ultieme romanticus, een gevoelige man die samen met een vrouw voelt. De mannelijke Vis is het ideale sterrenbeeld voor een vrouw die klaagt dat mannen niet gevoelig genoeg zijn, omdat deze man dat zeker wel is.

Hij heeft echter een onrealistisch beeld wat betreft romantiek en zal zijn liefde verliezen wanneer hij beseft dat de ‘perfecte’ vrouw niet bestaat. Deze man leeft in een droomwereld en heeft een vrouw nodig om hem gegrond te houden.

Hij lijkt altijd de verkeerde vrouw, of een vrouw die hij niet kan hebben – omdat ze bijv. getrouwd is o.i.d. – te kiezen. Hij heeft een vrouw nodig die hem subtiel kan domineren. Ze moet hem beschermen tegen slechte gewoonten en gedachten.

Mannelijke Vissen hebben gevoeligheid, vrijgevigheid en compassie nodig, zorg voor hem en hij zal voor jou zorgen. Een vullende emotionele relatie voor de sterke maar toch gevoelige vrouw.

De horoscoop Vissen zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

27 thoughts on “Sterrenbeeld Vissen – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. vissen dame 38 jaar

  Beste,

  Met verbazing en irritatie heb ik jullie omschrijving van horoscoop Vissen gelezen.

  Ik ken vele Vissen met leiderschapsfuncties, waaronder ikzelf, al jaren. Zonder moeite, afhankelijkheid of onzekerheid. Vissen zijn niet per definitie ‘lijdende’ mensen met zelfmedelijden en hebben zeker geen behoefte aan een dominante partner! Wat een nonsens.

  Ik ben dromerig, ik ben fantasierijk, klopt maar ben eveneens zeer assertief. Nee zeggen kost geen enkele moeite en daar ben ik niet de enige Vis in ;-). Vele vissenvrouwen zijn erg dominant en zijn liefst de enige koningin van haar wereldtoneel. Dulden weinig concurrentie, net als vissenmannen. We zijn flirterig eveneens en complimenten ontvangen we graag, maar we zijn eigen genoeg om ons daar niet door te laten imponeren.

  Nee, de vissen verdienen veel meer credits dan jullie stuk.

  Toch bedankt voor jullie stuk en het delen.

 2. drea

  hoi,

  ik herken mij heel sterk in deze vissen beschrijving. Ik voel ook heel sterk dat ik mijzelf in de weg sta voor onafhankelijk en leidend te zijn in mijn eigen wereld. Maar mijn droom is om het te zijn. Ik denk dat ik daardoor mijzelf zal kunnen overkomen en meer worden als vissendame.
  ‘eeuwige strijd om te leren hoe ze hun krachten en hun verbeelding in een positieve en productieve manier kunnen gebruiken’ deze strijd kan ook aangewend worden om te groeien in leiderschap, hoge functies en zelfvertrouwen.
  ‘Ze zullen moeten stoppen met het twijfelen aan henzelf omdat ze volledig capabel zijn om goede rolmodellen en leiders te zijn. Mensen kijken echt naar hen op.’
  als je de capaciteit hebt, kan je die ook waar maken. Maar dat betekent niet dat je eigen hindernissen er een stuk gemakkelijker worden 😉

  ik vind dit stuk dus niet zo negatief. Kijk naar mogelijkheden, doelen en dromen en maak ze zelf waar. Ben je bewust van hindernissen die jezelf plaats. Groei in het leven. Sta op en omarm het leven.

  xxx

 3. S

  Nou ik ken al een tijd een vissenman en alles klopt hoor. Vissen hebben idd een leider nodig omdat ze zelf net dat laatste stapje niet kunnen zetten . Maar ze zijn wel erg liefdevol .

 4. B

  Klopt best wel, mijn man is een vis en precies wat s zegt :-). Je moet alles ook niet zo letterlijk nemen en een beetje tussen de regels door lezen.

 5. Betske hoekstra

  Een vis kan heel veel leren in zijn /haar leven. Er is heel veel waar, maar zoals al eerder vermeld ; Als een vis een sterke man ontmoet kan het twee kanten uit gaan. Voor mij als vrouwen vis is dat : 1 ze kan zich sterker ontwikkelen en een leider worden ( zie de omschrijving , dat een vis sterk invoelend is) . Of ze wordt het slachtoffer van dominantie omdat ze er niet tegen in wil gaan.
  volgens mij heeft een vis een heel leven nodig om deze levensles te leren. Beide kanten heb ik gezien en ervaren. Mijn leeftijd is 66 jaar dus je kunt dus zeggen dat ik behoorlijk ervaren ben als nu levende vis !

 6. dirk

  Mijn profielbeschrijving van de horoscoop vissen klopt vrijwel voor wat betreft mijn leven.
  Ik ben 1 maal getrouwd geweest en daarna nooit meer een relatie e.d. gehad. Wel een extreem goed oog gehouden voor wat betreft smaak qua uiterlijk van mooie vrouwen met een zuidelijk halfrond uitstraling. En zoals beschreven is in het profiel altijd onbereikbaar door huwelijken, etc. Ook heb ik een grote voorkeur voor eenzame plaatsen zoals verlaten kerkhoven of aan hun lot overgelaten oude fabrieksgebouwen met een spookachtig uiterlijk.Waarschijnlijk heeft dit te maken met voeden van mij zwarte kant waar overigens ieder mens mee rondloopt.Ook op sexueel gebied begonnen er zich 2 terrein te openbaren waarbij ik hele fijne en bijzonder ervaringen heb opgedaan met zowel vrouwen als mannen, en alles door elkaar.Het betreft bisexualitieit en SM ervaringen waarbij heerlijk gevoelens loskwamen.Het is bekend van vissen die daar volledig in kunnen opgaan voor hun eigen welzijn en daar sterker in opereren dan dan andere horoscopen.

 7. C

  Ik herken mij in de meeste dingen niet als Vissen vrouw. Geen zelfdiscipline? Dat is nu juist wat mensen in mij bewonderen…En ik trek niet naar mensen met problemen die ik dan zou willen oplossen. Wel merk ik dat ik mij sterker voel wanneer ik iemand naast mij heb staan.

 8. Lieve

  De sterke punten van Vissen kunnen tellen! Wat een mooie sterkte!
  De zwakke punten zijn te verwaarlozen als je deze vergelijkt met Stier of Weegschaal. Die hebben echt wel ‘slechte’ zwakten.
  Dus laat ik onthouden : een Vissen is betrouwbaar en barmhartig (vergevingsgezind), accepteert mensen zoals ze zijn, wil helpen, is gevoelig en voelt daardoor anderen goed aan. Zo ben ik helemaal en daar voel ik mij echt goed bij!
  Lieve

 9. Roos

  Nou Lieve, het lijkt wel of je iets tegen die andere tekens hebt…? Dat is ook niet erg aardig! Veel succes verder haha (stier)

 10. Isabella

  Ik ven ook een lieve vis inderdaad. Vergevingsgezind, observeren, zorgzaam, lief,niet lui, hou ook van schrijven, sociaal, dromerig,niet gierig, wilt altijd helpen kan ook niet alleen zijn, gezellig verdraagzaam…. Ja is herkenbaar maar niet alles klopt

 11. Anonymous

  Ik erger me aan deze beschrijving van de vissen. Ik vind veel van de beschrijvingen van de sterrenbeelden erg goed en herken er veel in. Die van de vissen vind ik echter wel erg negatief geschetst. Daar herken ik mezelf en de vissen om mij heen toch echt niet in. Er zal zeker een kern van waarheid in zitten, maar het accent ligt wel erg op het negatieve. Dat vind ik niet terecht. Ieder teken heeft positieve en negatieve aspecten..

 12. Ocean

  Ik ben zelf een vis en mijn vrienden zeggen altijd dat ik later een leider moet worden. Ik heb volgens mijn ouders geen zelfmedelijden.
  Het enige wat ik me eens ben in dit stuk is dat we gevoelig zijn want dat ben ik. Ik ben ook wel fantasie rijk. Wij vissen zijn helemaal geen slecht sterrenbeeld dus wees blij als je een vis bent.

 13. hs

  Ik vind het heel bijzonder hoe ik mezelf hier in herken. Dat scheelt me veel zelfonderzoek. Ik kan weer onbezorgd door het leven fietsen.

 14. Tiana

  Mijn man is een Vissen. Helemaal niet zoals deze beschrijving…
  Mijn man is niet persee romantisch.
  Hij is dominant, speelt graag voor leider in de relatie, agressief, trots op zijn cultuur en sexueel vrij kil.
  Hij is wel erg spiritueel. Gesprekken over religie, geesten en mysterieuze gebeurtenissen en plaatsen vindt hij wel erg leuk.

 15. Teun

  Oh Wauw! Dit klopt precies! Ik ben helemaal perplex. Ik herken een vriendin van me hier helemaal in!

 16. ACK

  heel erg mooi .. ik herken me volledig in deze beschrijving en eerlijk gezegd is dit de eerste beschrijving die ik lees die het meest uitgebreid is en daardoor het meest dicht bij me komt als vissen man. Chapo !!

 17. Iv

  Ik ben zelf ook een vis maar bijna het tegenovergestelde van deze beschrijving.
  Ik ben lief dat wel en te vertrouwen mensen vertellen altijd alles aan mij.
  Maar ik ben erg bazig en vurig totaal niet naïef en emotioneel. Zeg wat ik denk en wil. En wil altijd mijn zin 😌 Mijn accedant zegt vast meer dat is boogschutter

 18. Elly

  Wat een onzin deze beschrijving van het Vissen sterrenbeeld. Een dominante partner zoeken, zelfmedelijden, geen leiding willen geven?
  Ik heb 35 jaar leiding gegeven binnen een multinational, en een dominante partner die zoek ik echt niet! Ben zelf niet dominant en wens dat ook van mijn partner niet. Een vissen is inderdaad gevoelig en heeft een zeer sterke intuïtie, maar ben wel voor vrienden en familie de steunpilaar! En houd van sociale contacten zeker, maar kan heel goed alleen zijn.
  Melancholisch zijn ken ik niet, want vind humor en positiviteit erg belangrijk!
  Vissen hebben inderdaad veel fantasie en zijn meestal erg creatief!
  Ik hoop dat andere Vissen zich niet teveel aantrekken van de beschrijving van hun sterrenbeeld!

 19. Eva

  Ik ga akkoord met dames die zeggen dat de omschrijving voor hen niet klopt, maar de omschrijving is over het hele internet hetzelfde.

  Ik ben zelf vrouw, assertief, zelfstandig, dominant en studeer om in leidende functie te staan.
  Ook heb ik geen dominante man nodig, blijf uit de buurt van mensen die in de problemen zitten en ben niet de gevoelige type.

  Ik interesseer me namelijk in astrologie en vind dat ik meer de persoonlijkheid van een Waterman heb.
  De reden waarom ik dit denk, is omdat de omschrijving bij Vissen niet klopt voor mij.
  Wel klopt de omschrijving altijd bij ‘Vissen man’.

  Astrologen moeten naar mijn mening het sterrenbeeld Vissen bij vrouwen beter bestuderen.

 20. Anoniem

  Ik ben zelf een vis en mijn eigenschappen herken ik vrijwel zeker. Ik heb veel moeten aanleren om het leven niet zo negatief te zien, ik weet dat mensen onder dit teken veel kunnen
  en dat moeten wij ons zelf aan leren met onze “fantasie” toch?
  We moeten positiever denken over ons zelf. En dat zeg ik me zelf ook, zo voorkomen we minder stress en zelfmedelijden omdat we in ons zelf moeten geloven. (Vis)

 21. Vis van 26

  Zoals meerdere mensen hier, ben ik het ook absoluut niet eens met sommige dingen uit de beschrijving..
  Ik heb totaal geen zelfmedelijden etc. En ik kan goed nee zeggen.. vind sommige dingen eigenlijk best denigrerend over de vis, maar goed zolang wij vissen zelf maar weten hoe we echt in elkaar steken en ons niet laten vellen door een horoscoopje..

 22. Energetica

  Lol…dit is de basis van het teken!

  Alles van wél leider kunnen zijn etc heeft te maken met je ascendant, je Chinese sterrenbeeld, en of je geboren bent in de eerste of tweede helft van het teken.
  Bijna elk teken heeft in de eerste helft de wat meer veranderlijke puntjes van het teken en in de tweede helft de wat meer basis-puntjes van een teken.

  Verder kunnen ontwikkelingen in je leven ook te maken hebben met je sociale omgeving, je spirituele groei óf remming…
  Hoe ver je bent in je acceptatie van jezelf en welke vrienden je toe hebt gelaten.

  Ook is leren omdenken van situaties en het ervaren van de schoonheid van (im-) perfectie en de tegengestelden daarin, zeker niet van ondergeschikt belang.

  Ik ben bijna 35 en ben al bijna net zo vaak verhuisd als dat ik oud ben, een dubbele horoscoop (Waterman en vissen), als ascendant tweelingen, genoeg meegemaakt om zeker 10/20 levens mee te verrijken en was ooit zeer introvert…maar het leven heeft me “her-schapen” …

  Hetgeen geschreven is, is niet per definitie bindend, maar geld als leidraad en herinnering waar onze kracht en eventuele valkuilen zijn, zodat we onszelf kunnen en mogen ontstijgen.

  Dit geld overigens voor alle sterrenbeelden…want als ik kijk naar de karaktereigenschappen bij het sterrenbeeld van 9 mensen die ik lief heb…resp. 3 stieren, 2 tweelingen, 1 schorpioen en 1 boogschutter en 1 steenbok, dan heb ik enorm veel aan de informatie!

  Als ik echter de reacties lees, dan snap ik waarom er dood en verderf heerst op aarde…als jullie “heilige geschriften” net zo “bindend” ervaren en lezen als dit stuk, in plaats van als leidraad, waarbij eigen inzicht en aanpassingsvermogen gevraagd wordt…tsja dan wordt harmonie op aarde erg moeilijk. 😉

  Overigens niks kwaads of negatiefs mee bedoeld…ieder zijn/haar eigen mening 😉

  Ik wens eenieder een positieve energetisch en rijkelijk leven toe.

  Namasté broeders en zusters 😉

 23. Maxim

  Beste mensen,

  Jullie zijn geen vissen wel waterman lol

  Beste teken—> is waterman

  Ik ben astroloog btw

 24. Anonymous

  Lieve vissen…laat je ego varen en kijk..kijk echt..en leef op het moment als dat lukt

 25. Visje

  Ik vind dat het in de grote lijnen klopt alleen ben ik visje volgens iedereen die ik kan een geboren leider . En idd staat de halve wereld op mijn stoep met al hun problem en juridische zaken . En los dit dan ook vaak op . Maar geef daarnaast ook leiding aan het vervolg ervan , als hier niet naar word geluisterd help ik die persoon niet meer en voel mij daar dan ook absoluut niet schuldig onder . Ook een leiding gevende partner is heerlijk zolang hij maar denkt de touwtjes in handen te hebbenvind ik alles best en geef hem dan ook de eer . Maar in werkelijkheid is het de vissen vrouw die de touwtjes in Handen heeft ! Vergis u niet hahaha

 26. een echte vis

  Wat zijn jullie ervaringen met sterrenbeelden die bij elkaar passen? wat ik terugvind is dat vissen zeer goed met kreeft en schorpioen overweg kunnen, geen met steenbok en stier en niet met maagd… alles is natuurlijk afhankelijk van vele factoren. Ik stelde de mij ook de vraag: 2 vissen samen, wat geeft dat?
  Benieuwd naar de ervaringen van vissen….

Leave a Reply

Your email address will not be published.