Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Tweelingen Sterrenbeeld in het Kort:Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen zijn veelzijdig, snel, zowel mentaal als fysiek. Ze zitten barstensvol energie en vitaliteit, ze zijn handig met woorden. Ze zijn intelligent en kunnen zich aan elke situatie en elke persoon aanpassen.

Tweelingen zijn nieuwsgierig en willen altijd weten wat er gaande is in de wereld om hen heen. Ze zijn er niet de persoon voor om achterover te leunen en de wereld gaan bekijken, ze willen altijd betrokken zijn.

Dit kan ervoor zorgen dat Tweelingen wat te nieuwsgierig worden, ze steken hun neus in andermans zaken! Dit is omdat ze echt genieten van het communiceren, meer dus dan de meeste andere tekens van de dierenriem, ze zijn het ultieme sociale dier.

Routine en verveling zijn de grootste angsten van een Tweeling. Tweelingen blijven liever naïef dan dat ze de deprimerende waarheid weten. Ze willen niet een domper op hun vrijheid en positieve energie zetten.

Tweelingen kunnen praten en praten, maar ze hebben ook interessante dingen te zeggen, hun gesprek is niet hersenloos gebabbel. Ze hebben interessante meningen en gedachten over dingen en zijn niet bang om hun mening te uiten. Ze zijn altijd op de hoogte en zijn de aangewezen persoon om de laatste sappige roddels te horen.

Door gebrek aan doorzettingsvermogen, gaan Tweelingen snel op een andere onderwerp, gedachte of idee over als het niet makkelijk genoeg gaat. Tweelingen kunnen oppervlakkig zijn, ze zullen een mening ergens over vormen zonder dat ze helemaal weten waar ze het over hebben. Dit kan ervoor zorgen dat ze denken alles te weten, wat meestal ook zo is, maar  ze zijn te druk bezig om zich zorgen te maken over de details.

Eigenschappen Tweeling:

 Sterke punten: Zwakke punten:
 • Fantasierijk
 • Flexibel
 • Grappig
 • Energiek
 • Rusteloos
 • Besluiteloos
 • Slinks
 • Impulsief
 • Oppervlakkig

Tweeling en Vriendschap:

Tweelingen zijn zeer interessante en spannende vrienden. Ze vinden het leuk om hun stempel te drukken op iedereen die ze ontmoeten. Ze zijn zeer vluchtig en verdwijnt voor een lange tijd als ze  nieuwe vrienden willen ontmoeten en nieuwe plaatsen ontdekken. Maar als ze terug komen, zullen ze nieuwe gedachten, meningen en interessante dingen delen met iedereen.

Ze zijn erg gul voor hun vrienden, ze zullen veel tijd met je doorbrengen en alles met je delen. Hoewel een Tweelingen sociale dieren zijn, willen ze wel tijd voor zichzelf hebben en dat zal je moeten respecteren.

Het leven is zeer interessant en leuk met een Tweelingen sterrenbeeld. Als u advies nodig hebt, kun je het altijd aan een Tweeling vragen. Ze zijn meesters in communicatie en zij kunnen je helpen te krijgen wat je nodig hebt door je te helpen met hun overtuiging en enthousiasme. En bijna altijd is het nog goed advies ook.

Belast een Tweeling alleen niet met al uw emotionele problemen, hier kunnen ze niet mee omgaan, omdat het ze teveel vrijheid kost als ze constant hulp en ondersteuning moeten bieden. Een Tweeling vriend kan je bijpraten over de laatste roddels en als je houdt van een gesprek, dan is een Tweeling je beste vriend!

Tweeling Temperament:

Tweeling heeft de mogelijkheid om direct te reageren op alle situaties en als gevolg daarvan hebben ze een nerveus temperament. Ze kunnen worden vergeleken met een springveer als ze proberen om alles in hun omgeving te absorberen.

Het feit dat ze genieten van verschillende situaties en mensen voegt toe aan hun nervositeit en dat betekent dat ze bijna constant onder spanning staan. Echter, als ze zich vervelen en niets te bekijken hebben dan zullen ze al snel de behoefte krijgen aan spanning en afwisseling. Dit is de Tweeling tweeslag, voortdurend tegenstrijdige emoties in een spontaan, maar prikkelbaar pakket.

Tweeling en Onafhankelijkheid:

Tweelingen zijn erg onafhankelijk. Ze zullen niet worden vastgepind door wie dan ook. Ze moeten de wereld ervaren op hun eigen manier. Verandering en vrijheid zijn uiterst belangrijk voor Tweeling sterrenbeelden, zij zullen nooit toestaan ​​dat iemand hen overheerst. Ze zijn zeer onafhankelijk en vrijheid is essentieel voor hun geestelijk welzijn.

Tweeling Diep van Binnen:

Een probleem van Tweelingen is hun oppervlakkigheid. In plaats van op zoek te gaan naar iemands diep verborgen kwaliteiten, zullen Tweelingen een persoon oordelen voor de manier waarop ze hen behandelen. Dit kan leiden tot verkeerde impressies van mensen en problemen veroorzaken in de relaties van Tweelingen.

Tweelingen kunnen ook ontmoedigd en humeurig raken, hoewel ze nooit zullen toestaan ​​dat dit zichtbaar is voor iedereen, maar voor naaste vrienden en familie is het wel zichtbaar. Tweelingen willen meestal dat iedereen om ze heen denkt dat ze altijd blij zijn en dat stress geen invloed op ze heeft.

Tweelingen en Zaken:

Tweeling heeft de neiging om hun energie te verspreiden over verschillende taken en niet alleen te focussen op een ding, dus vaak laten ze een spoor van onafgemaakte projecten achter. Als ze hun energie richten op één ding, dan zal hun slimheid en intelligentie hen in staat stellen om hun project te voltooien met enorm succes.

Tweeling sterrenbeelden zijn uitstekende managers, ze kunnen een team motiveren met hun enthousiasme en uitstraling. Ze zijn ook uitstekende verkopers, omdat ze er makkelijk communiceren en hebben overal een antwoord op. Ze zijn erg overtuigend en kunnen ook heel goed manipuleren. Ze kunnen gemakkelijk elke actie uitleggen en zo nodig rechtvaardigen.

Tweeling Liefde en Relaties

Hoe trek ik een Tweeling aan?

Je moet het geweldig vinden om te praten, dat is de beste manier om indruk te maken op een Tweeling. Wees goed geïnformeerd over de dingen waarover je praat, want Tweelingen zijn intelligent en bezitten veel kennis over van alles.

Laat weten wat je vind, ga een vriendelijke discussie aan, maar wees niet te conservatief, dit vinden ze saai en een afknapper. Wees eerlijk en trouw aan een Tweeling, als je hun vertrouwen breekt zal je ze meestal nooit meer terugkrijgen.

Als u een expert op een bepaald onderwerp bent en je hen er veel over kan leren, dan maakt dat zeker indruk op hen. Vooral omdat Tweelingen vaak niet de details weten van de meeste dingen, ze zijn te druk om de moeite te nemen ergens diep op in te gaan.

Tweelingen zijn een makkelijke date, ze zijn overal voor in. Gewoon plezier maken, zoals je ook zou doen met een vriend, want dat is wat Tweelingen zijn, een goede vriend.

Hoe is het om een Tweeling vrouw te daten?

De Tweelingen vrouw is echt betoverend. Echter, daten met haar voelt meer aan als een vriendschap dan als een echte relatie door hun informele aard. Dit is niet noodzakelijk een nadeel, voor de casual man die liever niet in de buurt komt van al te romantische gevoelens, is ze de perfecte vrouw.

Aan de ene kant, moet ze worden gekoesterd, geliefd en verzorgd worden en en aan de andere kant wil ze nieuwe dingen ontdekken. Ze is erg veeleisend en als je niet kan bieden wat ze wil, dan zal ze al snel ergens anders op avontuur gaan. Om haar interesse te houden is zeker een uitdaging, maar niet onmogelijk, zodat ze de perfecte vrouw is voor de man die houdt van wat stimulatie en een uitdaging.

Zodra je haar goedkeuring kan wegdragen wordt ze makkelijk jaloers. De reden voor haar jaloezie is dat ze zich opensteld voor een man, terwijl ze zich zelden volledig openstelt voor anderen, ze niet wil riskeren dat ze gekwetst of bedrogen wordt.

Ze heeft een partner nodig met een snelle geest, want ze heeft  de neiging om mentale porren uit te delen aan een partner die wat langzamer dan haar is. Zorg ervoor dat je kan haar verstand bij kan houden of je zal worden achtergelaten. Ze houdt soms mannen aan het lijntje, niet omdat ze harteloos is, maar om na te gaan of de man de moeite waard is van haar aandacht en haar tijd. Ze wil geen tijd te verliezen aan een saaie man.

Als je een relatie hebt met een vrouw met een Tweeling sterrenbeeld en ze wordt jaloers, dan ben je op weg naar ware liefde! Tweelingen vrouwen zijn zo spannend dat ze altijd de moeite waard zijn, je zal ze altijd herinneren!

Hoe is het om een Tweeling man te daten?

Hij is een geweldige date – charmant, geestig, grappig, slim, spraakzaam, creatief en avontuurlijk, maar zorg ervoor dat u hem bij kunt houden! Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen vanwege hun levenslust, hun vitaliteit en enthousiasme.

Hij houdt van vrouwen en is heel goed in het overtuigen van hen en hen zo te manipuleren dat ze met hem in bed belanden. Hij is de meester van de verleiding. Als u op zoek bent naar een grote flirt, dan is een Tweeling man uw eerste keus.

Het kan zijn dat er veel concurrentie voor je is als je probeert om zijn hart te winnen. Verwacht niet dat je hem kunt veroveren en hem dan helemaal voor jezelf kunt houden. Hij is wispelturig en drijft zijn eigen zin door. Hij zal niet toestaan ​​dat hij gebonden en geregeerd wordt door een vrouw. Je wordt zijn handlanger en niet zijn hartstochtelijke minnaar.

De horoscoop Tweelingen zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

39 thoughts on “Sterrenbeeld Tweelingen – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. Annette Lemaire

  Treffend.
  Jammer dat er bij Steenbok wat ‘foutjes’ staan……

 2. Roxane

  Ik geef niet graag snel dingen toe, maar dit klopt als en bus !
  Een echte tweeling dus

 3. Linde

  Ik ben dus een tweeling van sterrenbeeld, maar dat betwijfel ik soms wel. Vooral nadat ik dat gelezen heb. Want ik ben niet echt sociaal en ik heb nooit meteen een antwoord klaar. Misschien ben ik eigenlijk op een andere datum geboren maar dat hebben mijn ouders misschien geheim gehouden.

 4. Hanna

  Hahah super grappig om te lezen en dan te denken: he ja, dat klopt! Echt super leuk allemaal

 5. Dounia

  Ze hebben heel veel vertrouwen en die kunnen afgekapt worden als je dat verbreekt maar meeste mensen kan ik vertrouwen zoals me vriendinnen en vriend die ook sterrebeeld tweeling maar ja ik ben door hem in de war x

 6. Anoniem

  Mijn sterrenbeeld is tweelingen en ik heb nu een relatie met een jongen wiens sterrenbeeld ook tweelingen is. ☺️ Ik denk wel dat het aardig klopt voor ons beide!

 7. Gemini

  De omschrijving / eigenschappen zijn voor 96% correct. Roddelen? vind ik een hele verkeerde eigenschap en past absoluut niet bij mij. Vertrouwen schenk ik bijna nooit tenzij de persoon in kwestie het verdiend. Een valkuil van een rasechte tweeling is zijn eerlijkheid. Wij kunnen soms te direct zijn tot ongenoegen van een ander. Maar zo zitten wij nu eenmaal in elkaar…..”Take it or leave it”. Volgens de omschrijving op relatie gebied heb ik de “ware liefde” en dat klopt ook nog. Ze is ook een tweeling en zijn samen “vier handen op een buik”.

 8. jojo

  ik klik altijd met tweelingen en schorpioenen heel raar is dat.
  tweelingen vanwege hun luchtige aard , tof vind ik dat , makkelijk en snel denken en stappen vaak op vrouwen zonder aarzelen en gaan zo met je mee op vakantie zonder een jaar van te voren alles te bespreken en schorpioenen om dat ik er zelf altijd diepzinnige gesprekken mee kan hebben .
  ik vind alle andere sterrenbeeldem vaak saai , burgerlijk , en kudde dier achtig .
  excuus daarvoor maar zo zo ervaar ik het.
  een tweeling en een schorpioen haal ik er meestal zo uit. die hebben allebei iets speciaals. ik ben Zelf een ram .

 9. roidy

  het verhaal tweelingen daar kan ik me op enkele punten helemaal niet in vinden. dit zijn: gebrek aan doorzettingingsvermogen, ik ben geen steenbok die tot in de treure gaat zitten uitkouwen en dan nog niet van de grond komt. Dan heb ik allang een business opgebouwd. En ja het klopt daten met een tweeling is nu eenmaal een goed idee, dat dan weer wel. wil je een hartstochtelijke relatie dan zit je met een tweeling goed. En eh, wat @Linde 21/12/2014 at 2:38 pm schrijft dat klopt ook wel ongeveerd. Maar kniesoor die daar op let. want wie wil er nu 100 vrienden, die moet je allemaal bijhouden en daar heb ik helemaal geen zin in. Ze zijn ook uitstekende verkopers, omdat ze er makkelijk communiceren. dat klopt ook wel weer want ik heb meerdere sales websites haha, en schrijf regelmatig offertes. klopt er toch nog wel wat.

 10. Cleopatra

  Hebben ze het over mij? Alles klopt. Vooral het punt over doorzettingsvermogen. Ik maak nooit iets volledig af.Nooit. Ik praat ook erg veel,maar het zijn geen hersenloze onderwerpen.
  Alleen herken ik mezelf niet in het stuk over” belasting .” Ik kan juist heel veel hebben en vind het zelf helemaal niet erg als mijn medemens mij “opzadelt ” met problemen. Ik neem heel veel tijd te luisteren en tracht oOk een oplossing te zoeken. Voor de rest klopt ALLES ALS EEN BUS.

 11. Twin twin

  Grappig, herkenbaar, soms confronterend realistisch. Voor mij persoonlijk helemaal juist 🙂

 12. Kabouter

  Dit is de ideale manier om mensen om me heen een beetje te laten snappen hoe ik in elkaar steek, word bijna bang van het feit dat alles klopt in dit tweelingen verhaal

 13. Sabrine

  Ik mis het stukje loyaliteit. Ik geef terug wat ik krijg qua energie, liefde, vriendschap en materie. Als vrienden/familie loyaal zijn aan mij, ben ik hun beste vriend. Dus ook heel loyaal terug en ben ik er ook in slechte tijden voor hen. Omdat ik er voor ze wil zijn in slechte tijden en dan laat ik ook meteen zien dat ik een echte vriend ben. Ik verwacht dan ook dat zij er voor mij zijn in slechte tijden. Zo niet, dan is de hechte vriendschap over, dan is het een kennis of niets meer voor mij.

  Het punt doorzettingsvermogen klopt gedeeltelijk, qua filosofische/theoretische gesprekken mag het niet te lang en saai worden, dus daar heb ik niet lang doorzettingsvermogen voor, maar als het gaat om iets wat ik wil bereiken, dan ben ik niet te stoppen totdat ik het af heb/bereikt heb. Ik ben ook control-freak. Heb mijn eigen bruiloft helemaal zelf geregeld 😀 (heeft ook nadeel dat je psies weet wat niet goed gaat :P)

 14. Esmee

  K ben ook een tweeling 5-6-2000 maar eigelijk klopt miss maar 20% van wat hier staat vind ik bij mezelf

 15. frederique

  Bijna allemaal zooooo waar. Sommige dingen zijn niet bij mij op toepassing. Maar wel de meeste dingen kloppen

 16. agnes

  Klopt helemaal, alleen roddelen doe ik niet. Maar nieuwtjes zijn altijd leuk.

 17. Sandra

  Ben zelf een waterman en mijn vriend is een tweeling, we zitten aardig op een lijn, ons denken en doen

 18. Niels

  Sommige dingen kloppen, andere niet. Maar ik vind het nogal ruim, en dus niet specifiek genoeg…. Spijtig! Ik had er meer van verwacht…

 19. Selma

  Uuhm roddelen ik hoop dat ze bedoelen over iemands goede eigenschappen😊
  Verder klopt helemaal

 20. Roy

  Lachen, maakt me best trots dat ik een tweeling ben en het grotendeels klopt andere deel zou ik graag willen beheersen maar iets te verlegen.

 21. Nora

  Grappig na elke alinea lach ik en denk ik in mezelf
  ”Dat is nu eens een perfecte omschrijving van mij” 😉

 22. Jacky

  Quote: Hij is een geweldige date – charmant, geestig, grappig, slim, spraakzaam, creatief en avontuurlijk, maar zorg ervoor dat u hem bij kunt houden! Vrouwen voelen zich aangetrokken tot Tweeling mannen vanwege hun levenslust, hun vitaliteit en enthousiasme.
  Dit heb ik al meerdere malen gezegd tegen een vrouw die met mij verder wil in het leven, 1 ding weet ik wel, steenbok vrouwen is geen goede combinatie. Die trekken bij een tweeling de stropdas steeds strakker aan…… das zooo fout…. Geef ons die ruimte om ons hoofd leeg te maken.

  Dat stukje over dat we oppervlakkige minnaars zijn en geen romantiek diepgang zouden hebben, daar heb ik mijn huidige vriendin nog niet over horen klagen. Wanneer de tweeling zijn hart en ziel in iemands handen legt dan doet de Tweeling dat met de volle 100%, want een tweeling heeft heel veel liefde en passie in zijn lijf, maar laat dat pas zien wanneer hij die ene mooie pure diamant gevonden heeft.

  Betreft werk…. een tweeling zal nooit saai werk hebben, daar zorgt die zelf wel voor. wij zijn creatief en slim genoeg om iedere keer een nieuwe uitdaging te creëren. Maar een manager of teamleider met mensenkennis ziet dat en zorgt ervoor dat zijn tweeling de uitdaging krijgt die hij nodig heeft. Een tweeling kun je onder druk zetten ( spreek nu voor mezelf) hij weet daar mee om te gaan en de zaken zo te regelen en delegeren dat de klus geklaard is waar andere zo moeilijk over doen, creativiteit, simpel, teamplayer/coach en beheerst.

 23. Danny

  Jezus, heel veel dingen kloppen gewoon!!!
  Ja ik als tweeling man ben gewoon gek van vrouwen. Ooit eens gelezen dat voor een tweelingen man het veroveren belangrijker is dan sex, dat zij gewoon verliefd zijn op het “verliefd-zijn”. Klopt!!! Als een vrouw saai wordt of bezitterig is vlucht ik ook weg, zonder boe of bah. Jah, ik ben ook een flirterig type, zonder vriendin te bedriegen, maar als mijn vriendin mij bedriegt kan ik daar echt kapot van zijn, zonder het haar ooit te vergeven en zal ze mn vertrouwen nooit meer krijgen.
  Wispelturigheid: yep, heel veel dagen waarop ik denk of ik wel de juiste keuze heb gemaakt. Wij tweelingen zijn denkers.
  Humeurigheid: ook hier volmondig JA. Naaste omgeving merkt het maar onbekenden dan weer niet.
  Constant onder spanning staan: ook jah, heb dikwijls angst dat ik iets durf te missen in het leven.
  Wat een tweelingvrouw betreft, heb ik zo mn twijfels. Heb ooit een relatie gehad met tweelingvrouw, wat verdomd saai was (en dat voor een tweelingen!!!), ze was een seut. Heb het dan ook uitgemaakt.
  Saai werk? Heb ik niet. 🙂

 24. Katia

  Ik ben een vrouwelijke tweeling en geboren 19 juni. Het is interessant om de positieve en negatieve eigenschappen van mijn karakter te kennen.
  Deel herken ik mezelf hier in maar ik hou ook rekening mee wanneer ik verjaar. Dit maakt een groot verschil als je begin, midden of einde van periode tweeling verjaar.
  Ik verjaar meer naar het einde van de periode tweeling en ik heb ook veel karakter eigenschappen mee van de kreeft. Ik ben ook gesloten en heel gevoelig. Waarom denk ik dit omdat ik goed met kreeften kan opschieten.
  Ook is het belangrijk welke andere horoscopen in de geboortehoroscoop staan en hoe deze staan. Buiten dit is ook belangrijk hoe de planeten staan. Daarnaast kijk ik ook naar mijn ascendant. Dit is op de rand van maagd en nadien staat het in weegschaal. En na de 30ste levensjaar merk ik dat ik naar mijn ascendant ga. Ik ben enorm perfectionistisch en kritisch. Vervolgens kijk ik ook naar mijn descendant. Dit is de horoscoop die tegenover mijn ascendant ligt. Descendant kijkt naar de sociale omgang. … Zo houd ik rekening met veel andere dingen in mijn geboortehoroscoop. Ten slotte is ook belangrijk uit welk gezin ik kom. Met beiden hou ik rekening. Ik ben een persoon die graag verbanden legt en veel nadenkt. Zelf heb ik ontdekt dat ik graag schrijf dat is een kenmerk voor een tweeling omdat ze veel in hun hoofd bezig zijn. Ook merk ik dat ik intuïtief ben. Ik schilder intuïtief. Ook dit is belangrijk voor een tweeling. Maar ja dat ben ik. Iedereen is verschillend want een ander tweeling is terug anders. Dan vind ik ook belangrijk dat het lot bepaalt wanneer ik geboren ben. Als baby heb ik ongeveer 9 maanden in de buik van mijn mama gezeten. De maanden voordien houd ik hier ook rekening mee want ik word ten slotte een levend wezen. ‘In mijn onderbewustzijn moeten de maanden en het jaar al parten gespeeld hebben. Zoals wat er gebeurt in het nieuws? Mijn mama zet ook haar emoties over naar haar embryo, foetus en baby.’ Ook ben ik te weten gekomen dat het bij mama de eerste keer niet lukte en misschien was het lot die dit bepaalde. Er is zoveel mysterie in het heelal dat we nog als mens niet weten. Ik hoop dat jullie mijn tekst heel interessant vonden.

 25. Carola

  Wat ben ik blij een tweelingen vrouw te zijn !
  Super leuk te lezen , wat er staat ben ik …
  Blijft fascineren astrologie, mooi !

 26. Bie

  sorry, kan mijzelf hier niet in vinden, ben serieus, kalm, merk snel wanneer mensen oneerlijk zijn, maar blijf voor mensen staan, zonder ze te veroordelen, en geef anderen de tijd en kans zichzelf te ontwikkelen en laat zelden iemand vallen, ben trouw tot de dood,, gul , dat klopt, maar met restricties, dus niet gek, wacht af waar mensen open over willen zijn , niet ? ook goed en als ik iets begin maak ik het af ! Ben een warm persoon, echt en recht door zee, nee kan mijzelf niet vinden in bovenstaande, een waterman ligt mij het meest.

Leave a Reply

Your email address will not be published.