Sterrenbeeld Stier – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Sterrenbeeld Stier in het Kort:Sterrenbeeld Stier

Stier is degene met een enorm doorzettingsvermogen, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, woedt de stier nog door. Betrouwbaar en aanhoudend, net als de stier.

Stier reageren sterk op hun omgeving. Ze houden van decoraties, kleuren, alles dat een beroep doet op alle zintuigen. Stier houdt van bezittingen en het huis is daarom mooi ingericht. Stier is down to earth, ze houden er niet van om zich opzichtig te gedragen. Ze geven de voorkeur aan comfortabele en creative dingen.

Stieren hebben een bekende reputatie als koppig, maar dat is niet altijd een slechte zaak. De koppige trek kan Stier in conflict brengen met andere sterke types, vooral omdat een Stier zich snel voor het hoofd gestoten kan voelen.

Stieren zijn niet dol op verandering. Ze houden van de vertrouwde en alledaagse dingen van het leven. Stier is makkelijk in de omgang en niet iemand die ruzie zoekt, maar moet een aantal arme zielen proberen een Stier te provoceren, berg je dan maar, want ze hebben een slecht humeur onder het kalme oppervlak.

Stier houdt van zekerheid, in elk aspect van hun leven van thuis, tot liefde en hun carrière. De Stier kan geheimzinnig, eigenwijs en gierig zijn. De Stier heeft een neiging om genotzuchtig en lui te zijn. Stieren zijn de meester uitstellers van de dierenriem!

Er is echter wel een sterke, aanhoudende wil die tot leven komt wanneer zij dat willen en dan zal niemand ooit zeggen dat ze lui zijn. Het geheim is dat hun luiheid opzij wordt geschoven als het om zichzelf gaat.

Eigenschappen Stier:

Sterke punten: Zwakke punten:
 • Trouw
 • Geduldig
 • Gul
 • Betrouwbaar
 • Doorzetter
 • Bezitterig
 • Materialistisch
 • Koppig
 • Luiheid
 • Hedonistisch

Stier en Vriendschap:

Een Stier is een uitstekende vriend. Iemand met het sterrenbeeld Stier heeft meestal slechts enkele goede vrienden, in plaats van vele bekenden. De weinige mensen die ze dierbaar zijn, worden bewaakt en beschermd. Hun vrienden worden behandeld als familie en ze zijn loyaal en betrouwbaar.

Stier vindt het heerlijk om de gastheer of gastvrouw te zijn. Hoewel ze niet een sociale alleskunner zijn, ze zijn bijvoorbeeld verlegen rond vreemden, worden de mensen die Stier toe laten in hun leven goed verzorgd wanneer Stier besluit om een ​​feestje te geven. Ze geven dan een geweldige presentatie die lang zal blijven hangen. Een Stier zal altijd zichzelf en een hechte groep vrienden verwennen.

Stier Temperament:

Stier zijn erg gevoelig, de geringste opmerking of negatieve opmerking kan persoonlijk worden opgenomen en ze kunnen gemakkelijk beledigd of gekwetst worden. Hun koppige inborst kan resulteren in luiheid.

Ze kunnen erg lui wanneer iemand hen een opdracht geeft die ze niet willen uitvoeren. Ze zijn niet lui als het gaat om iets wat ze zelf willen.

Stier en Onafhankelijkheid:

De Stier is niet degene die als eerste het onbekende intrekt, Stier is juist degene die de leider zal volgen en verder bouwt op een nieuwe ontdekking. Oftewel zij zijn degene die ‘de puntjes op de i zetten’. Dit doorzettingsvermogen wordt gegeven aan hen door hun koppigheid.

De koppigheid van de Stier is wat ze hun onafhankelijkheid geeft. Ze vinden het leuk om dingen te doen op hun eigen manier. Ze vinden het prima om op zichzelf te zijn, op deze manier worden de dingen gedaan op de manier waarop zij willen dat ze worden gedaan.

Stier is niet een volger, maar ze zijn ook niet de dapperste. Stier is op zijn best wanneer ze onafhankelijk zijn. Met hun doorzettingsvermogen krijgen ze veel dingen gedaan en kunnen ze prima voor zichzelf zorgen.

Stier Diep Van Binnen:

Stieren zijn niet dol op verandering. Als verandering op handen is, krijgen ze het benauwd. Ze houden niet van iets nieuws, want alles wat nieuw is, is onbekend en Stier vreest het onbekende.

De Stier wil orde in het leven hebben en wanneer dat niet het geval is, zal een Stier erg bezorgd worden. Stier probeert het onbekende zoveel mogelijk te ontlopen, om de gevoelens van onveiligheid die ontstaan ​​wanneer nieuwe ervaringen en situaties aanwezig zijn te vermijden.

Stier komt niet openlijk voor gevoelens uit en hun innerlijk is verborgen en geheimzinnig. Veel mensen weten niet hoe gevoelig Stier echt is, ze zijn erg goed in het verbergen hiervan. Als gevolg daarvan worden ze vaak emotioneel gekwetst wanneer de verkeerde dingen worden gezegd.

Ze nemen dingen soms wat te persoonlijk op. Stier vermijdt het praten over hun emoties en veel mensen zullen nooit weten hoe ze zich echt voelen.

Stier en Zaken:

Stier is een sterk zakenmens. Stier is degene die een enorm doorzettingsvermogen heeft, zelfs wanneer anderen hebben opgegeven, zal de Stier nog vol energie doorgaan. Ze hebben een talent voor financiën en hun financieel advies wordt meestal erg gewaardeerd.

Stieren geven geen geld uit aan frivole dingen, maar ze willen wel royaal leven en omringen zich met mooie dingen en goed eten. Bij elkaar opgeteld resulteert dit in een duur uitgavenpatroon. Ze zullen echter niet al hun geld uitgeven en zo ervoor zorgen dat hun bedrijf failliet gaat, want als ze dat doen is hun veiligheid en stabiliteit weg. Dit zal voor veel stress zorgen, wat een Stier zal willen vermijden.

Ze weten waar geld kan worden verdiend en hebben de mogelijkheid om te manipuleren en de weg vrij te maken voor hun eigen succes.

Stier Liefde en Relaties

Hoe trek ik een Stier aan?

Probeer niet om overhaast een relatie te beginnen met een Stier. Ze zijn erg geduldig en verwachten dat je zo ook bent. Laat ze lachen, als ze geamuseerd en vermaakt worden door jou, dan genieten ze hiervan.

De weg naar het hart van een Stier is door de maag. Je maakt een goede beurt door voor hen te koken of een diner te regelen in een goed restaurent. Stier geniet van praten over financiën, zaken, geld en materiële bezittingen.

Hoe is het om een Stier vrouw te daten?

Vrouwen met het sterrenbeeld Stier zijn meesters in de kunst van het verleiden. Ze krijgt wat ze wil en haar geduld is legendarisch, ze zal wachten op wat ze wil. Ze moet stabiliteit en veiligheid hebben en zal niet tolereren dat een man die niet eerlijk is haar toekomst onzeker maakt.

Ze heeft veel te geven, maar ze wil er wel veel voor terug. Vergeet niet, de Stier vrouw is zeer gevoelig, hoewel dat misschien niet zo lijkt van de buitenkant. Maak haar het hof en probeer haar steeds te imponeren en je zal haar hart winnen en ze zal van jou zijn.

Ze is beschermend, ondersteunend, liefdevol, toegewijd en trouw. Ze is openlijk liefdevol in een relatie. Stier vrouwen zijn perfect voor de man die ervan houdt gekoesterd en verwend te worden, als de man loyaal en toegewijd is.

Maak een Stier vrouw boos en ze zal je misschien nooit vergeven, ze is nu eenmaal koppig. Als je ooit haar vertrouwen beschaadt, zal het bijna onmogelijk om haar weer terug te krijgen.

Hoe is het om een Stier man te daten?

De Stier man is heel verstandig, hij is niet de man die een vrouw van haar voeten veegt. Hij is praktisch ingesteld. Hij wil een hoge kwaliteit vrouw, niet een one-night-stand.

Hij zal voorzichtig onderzoeken voordat hij een move maakt. Hij is erg geduldig als het gaat om een ​​relatie. Hij zal de situatie onderzoeken en ervoor zorgen dat de vrouw hem iets heeft te bieden, voordat hij zichzelf zal aanbieden.

Mannen met het Stier sterrenbeeld zijn niet saai, maar ze zijn niet de man voor de vrouw die hunkert naar avontuur en opwinding. Stier man is voor de vrouw die stabiliteit en comfort wil, hij is een ongelooflijke kostwinner en is een zeer goede keuze als partner voor de juiste vrouw.

Hij is altijd gericht op de lange termijn, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bindingsangst bij een Stier man.

De Stier man is een romantische man, hij zal zijn vrouw op een voetstuk plaatsen en haar beschermen en koesteren. Zodra hij zijn vrouw heeft gekozen, zal hij erg gul, loyaal en trouw zijn.

De horoscoop Stier zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

37 thoughts on “Sterrenbeeld Stier – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. Anonymous

  Ik ben een tweeling en een stier maar vooral een tweeling want ik ben twee dagen na het sterrenbeeld van de stier geboren en ik herken mezelf echt het beste in de tweeling en een beetje in de stier deze site is echt TOOOOPPPPP!!!!!!

 2. Aruna

  Ik ben een stier, maar ik kan echt niet zonder veranderingen in mijn leven. geen verandering voelt verstikkend en saai aan. Ik hou van het onbekende en avontuurlijke!!!!

 3. Romy

  wow…alles wat ik las klopte… mijn broertje is op dezelfde dag als ik jarig (12 mei) en als we dan iets met elkaar moeten doen van mijn ouders is het net oorlog… bij mijn broertje komt vooral het koppige gedrag voor en bij mij het meer op mezelf zijn en onzekerheid… best eng dit.

 4. S

  Erg herkenbaar bij mijn vriend. Wij botsen erg vaak wat betreft zijn luiheid. Wanneer ik bijv. zin heb om naar een vreemde plek te gaan wilt hij liever op de bank blijven en tv kijken. (ik ben een boogschutter)

 5. monique

  Het klopt behalve van dat materialisme daar vind ik mezelf niet in en je moet als man zijnde zeker niet de hele avond over geld en materiële spullen gaan zitten wauwelen want dan ben ik gauw klaar met je haha maar verder klopt het als een bus en ben ik er trots op een stier te zijn (12 mei) wat zijn wij toch leuke mensen ♡♡♡

 6. Judith

  Mijn partner is een stier en ikzelf een leeuw. Match made in heaven en klopt helemaal😊

 7. J

  Ik herken mij zelf ook heel goed behalve over verandering ik vind nieuwe dingen ontdekken jo luist leuk

 8. Leo

  Mijn man is stier ( 30 april ) en ik herken dingen als uitstellen. Koppig, rustig, zorgzaam, volgzaam. hij houd wel van nieuwe prikkels maar stapt goed voorbereid ergens in. Als wij door een stad lopen zal hij de routeplanner nauwkeurig volgen. Hij is indd niet zo avontuurlijk om te verdwalen bv.;-) maar hij houd net als ik ( Leeuw ) van mooie spullen, kwaliteit en goed eten.

 9. Rosanna

  Mijn man is stier. Maar hij is dominant. Je moet alles doen zoals.hij dat wil anders niet. Hij heeft altijd gelijk. Hij is nooit fout. Hij kan de.meeste vervelende grappen met je maken,maar durf dat niet met hem te doen. Als hij wat voor je doet en er iets stom tussen jou en hem.gebeurd, gaat hij dan over alles praten dat hij voor je gedaan had. Hij wil dat je altijd afhankelijk van hem moet zijn. Hij is heel.erg jaloers. Je bent verplicht alles met hem.te bespreken .overal alleen met hem.te gaan . Doe je de dingen. Of zeg iets dat hij niet leuk vindt dan heb je een probleem.. hij weet het altijd ook beter. Hij zegt vaker ik heb menskunde gestudeerd,of je kan alles leren van lichaams taal. Met deze man moet je,je zelf als een.kind gedragen. Je moet nooit zeggen wat jij wil.het gaat alleen.om.wat hij wil en om.hem verder niets. Hij noemt je altijd de meest slechte namen ooit. Hij moet je ook vaak kleineren. Dus niet alles wat er geschreven. Staat komt over een met hem. Hij kan je het leven echt zuur maken.

 10. Mo

  Rosanna, wat doe je in hemelsnaam nog bij die barbaar van een man. Pak z’n koffer en zet ‘m buiten de deur en begin aan een mooi leven met respect voor jezelf.

 11. Roland Gheux

  Oef…ik ben getrouwd met zo’n vrouw….heel herkenbaar…ik dachtt eerst dat ik abnormaal was…maar na 30j samen en intussen deze maand eindelijk gescheiden, weet ik beter.
  Mss kunnen we ervaringen met stieren delen samen…ik zit op fb…Roland Stevelinck Gheux…grtz Ro

 12. Nicole

  Rosanna, ik denk dat dat met het sterrenbeeld stier te maken heeft, maar de combinatie van jullie sterenbeelden samen en persoonlijke karakter.
  Dit klinkt als een heel slechte relatie.

 13. Iris

  Inderdaad: Rosanna! Dumpen die vent! Je verdient beter en dat weet je zelf ook!.

 14. Mariska

  Rosanna, het komt op mij eerder over als een man met narcisme. Dit is niet sterrenbeeld gebonden.

 15. Jasmine

  21/04 stiertje.alles klopt .vooral over dat gekwetst zijn ,stier vergeeft waarschijnlijk nooit 🙂

 16. Janice

  Rosanna, dit heeft naar mijn mening niet helemaal te maken met het sterrenbeeld stier. Ik ben zelf ook stier en herken veel van mijzelf erin maar jouw man heeft andere issues. Ik zou hem verlaten en zeggen dat hij eerst aan zichzelf moet werken want niemand verdiend het om zo behandeld te worden. Let goed op jezelf!

 17. Karel

  LoL. Wel raar. Ik zie m’n eigen wel er in terug in sommige dingen als stier zijde. Maar een maat van me is ook stier. En totaal verschillend van karakter dan dat ik ben. Schelen maar 8 dagen kwa geboortedatum.
  Ik trouw en loyaal. En hij was alijd vreemd aan het gaan bij z’n toenmalige vriendinnen

 18. Joost kostelijk

  Ik ben Joost Kostelijk en draagt ook de horoscoop de Stier
  Ik heb het artikel aandachtig gelezen en ik herken een aantal handelingen en mijn karakter
  Van het meeste dingen heb ik afgeleerd
  En heel veel dingen aangeleerd daar aan ben ik beroemd geworden om dat het mij bijzonder maakt
  Het is met namen bekent bij de vrouwen bij de mannen is het altijd lachen om dat ik dan mijn stoeren kanten gebruik het populaire uitdagertje dan ben ik op mijn best als ik met mijn vrienden groep lekker stoer aan het bluffen ben en daar geniet ik van heerlijk het stoeren mannen leven

 19. Joyce

  Ik ben juist enorm ongeduldig en ik ben niet materialistisch. De rest klopt wel aardig.

Leave a Reply

Your email address will not be published.