Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Sterrenbeeld Ram in het Kort:Sterrenbeeld Ram

Ram is het eerste van de tekens van de dierenriem. Ram is het teken van het zelf. Mensen die geboren zijn onder dit teken projecteren sterk hun persoonlijkheid op anderen en kunnen erg op zichzelf gericht zijn.

Rammen zijn vaak erg ondernemend en laten sterke indrukken achter op andere mensen. Ze zijn spannend, levendig en spraakzaam. Rammen hebben de neiging om avontuurlijk te leven en willen in het middelpunt van de belangstelling staan, wat natuurlijk terecht is omdat het vaak zelfverzekerde leiders zijn.

Rammen zijn enthousiast over hun doelen en genieten van de sensatie van de jacht, “het bezit van een zaak is het einde van het vermaak” is een prima spreekwoord om Rammen op te sommen.

Rammen zijn erg impulsief en meestal denken ze niet na voordat ze handelen – of spreken. Maar al te vaak zullen ze iets zeggen wat in hen opkomt en waar ze later spijt van krijgen.

Eigenschappen Ram:

 Sterke punten: Zwakke punten:
 • Optimistisch
 • Enthousiast
 • Moedig
 • Onafhankelijk
 • Gul
 • Egoistisch
 • Impulsief
 • Ongeduldig
 • Humeurig
 • Kort lontje

Ram Vriendschap:

Rammen zijn goede vrienden, ze kijken altijd om naar hun vrienden met zorg en gulheid. Zo nodig zullen ze hen beschermen ​​en hen aanmoedigen met hun natuurlijke optimisme.

Als ze geconfronteerd worden, kan een Ram zich heel kinderachtig gedragen, maar vaker zullen ze terug vechten. Ze staan bekend om hun agressieve aard en driftbuien, als ze hun zin niet krijgen.

Ram Temperament:

Onafhankelijkheid is de sleutel tot het Ram sterrenbeeld, ze nemen niet graag orders aan van anderen en ze genieten van het krijgen van hun zin. Ze kunnen kinderachtig of humeurig worden als ze iets moeten doen wat ze niet willen.

Om toch hun zin te krijgen, zal een Ram liegen als ze voordelig uitkomt. Ze zijn echter niet erg goede leugenaars en andere mensen hebben ze vaak al snel door.

Een Ram kan makkelijk aanstoot nemen aan opmerkingen. Rammen zijn erg met zichzelf bezig en kunnen erg egocentrisch zijn. Als ze geen aandacht besteden aan de gevoelens van anderen, kan een Ram gemakkelijk andere van zich vervreemden.

Ram Onafhankelijkheid:

Ram persoonlijkheden zijn onafhankelijk. Als eerste van de tekens van de dierenriem, trekken ze erop uit. Het zijn doorzetters en leiders. Hun vrolijke en magnetische persoonlijkheid verleidt vaak anderen om hun voorbeeld te volgen, vooral omdat Rammen opwinding brengen in het leven van anderen.

Ram Diep van Binnen:

Onder het sterke, onafhankelijke oppervlak kan onzekerheid liggen. Dit is te wijten aan hun intense wil om te slagen. Hierdoor legt een Ram te veel druk op zichzelf, wat kan resulteren in zelftwijfel.

Echter meestal zal het natuurlijke optimisme en enthousiasme deze inhalen en zal de onderliggende onzekerheid nooit getoond worden aan anderen.

Ram Zaken:

Ram sterrenbeelden zijn activisten. Als er een zakelijk idee op hun weg komt, hebben ze de neiging er vol in te duiken. Rammen zijn meer dan bereid om een ​​gok te wagen en hun dromen en doelen te volgen.

Echter, als het succes niet onmiddellijk is, hebben ze de neiging om hun interesse te verliezen en gemakkelijk op te geven. Rammen zijn berucht voor het niet afmaken van wat ze zijn begonnen. Dit komt door de lage tolerantie voor verveling en hun gebrek aan geduld. Als de spanning is verdwenen uit hun zakelijk idee, gaan ze ervandoor om ergens anders iets spannends te doen.

Ram: Liefde en Relaties

Hoe trek je een Ram aan:

Laat een Ram weten dat u ze bewonderd, ze gedijen door bewondering en volgers. Laat hen weten dat je houdt van hun levenslust en dat je ze intrigerend vind. Ze houden nog meer van complimenten dan de meeste andere tekens van de dierenriem.

Vraag hen om advies, laat ze weten dat je naar hen opkijkt. Vergeet niet, Ram is het eerste teken van de dierenriem en het meest openlijk en onafhankelijk. Hoewel ze houden van volgers moet je er wel voor zorgen dat je ze niet altijd hun zin geeft. Hou ook niet je mening voor jezelf, want een Ram zal zich snel vervelen als u het altijd met hen eens is.

Complimenteer niet alleen op hun uiterlijk, maar ook op hun instelling of verstand. Ze voeren graag een gesprek over intellectuele onderwerpen en dit zal vaak overgaan in een levendige discussie, of een vriendelijk debat. Ze houden van de uitdaging en het stimuleren van goede, intelligente conversatie.

Probeer ze alleen niet te beheersen, want ze houden niet van het aannemen van bevelen. Rammen zijn zeer capabele mensen, dus als je meegaat in hun plannen, ga je zeker een leuke tijd tegemoet. Als ze een suggestie doen voor iets, stribbel dan niet al te lang tegen, want ze willen graag alles onder controle houden.

Hoe is het om een vrouwelijke Ram te daten?

Daten met een Ram is altijd opwindend. Ze is warmbloedig, en krachtig, dus zorg ervoor dat je hittebestendig bent! De Ram vrouw is alleen geschikt voor iemand die houdt van een onafhankelijke vrouw die haar eigen pad kiest.

Ze zal niet genoeg hebben aan een romantische partner, maar wil ook een beste vriend. Ze heeft een grote behoefte aan liefde en passie, maar ze zal nooit toestaan ​​dat een man de baas wordt. Ze beschouwt haar partner als haar gelijke, dus vrouwelijke Rammen zijn niet voor dominante mannen.

Een Ram vrouw houdt van vrijheid. Voor de Ram vrouw is het begin van de relatie het beste deel, dan is de vonk er en ze probeert je de hare te maken. Ze vindt geluk in een relatie op lange termijn, omdat ze geniet van het delen van alles met haar partner.

Ze zal altijd haar partner aanmoedigen en kracht geven. Hierdoor is een Ram vrouw geweldig om te hebben in slechte tijden, want ze zullen er altijd zijn voor jou. Voor een happy ending, moet ze zich gewaardeerd en geliefd voelen.

Ze zal trouw zijn, maar ze verwacht er hetzelfde voor terug. Ze kan jaloers zijn omdat ze wil dat een man al zijn aandacht aan haar geeft. Het is erg “alles of niets”, haar jaloezie is geworteld in haar bezitterigheid, zij moet altijd op de eerste plaats staan.

Hoe is het om een mannelijke Ram te daten?

Een man met het Ram sterrenbeeld heeft een drang naar avontuur dus als u denkt over het hebben van een relatie met een Ram man, moet je wel voorbereid zijn op snel avontuur, nieuwe dingen en opwinding. Hij is altijd bereid om nieuwe dingen te proberen – met inbegrip van relaties.

Dat wil niet zeggen dat elke Ram man alleen maar spannende en korte relaties zoekt, maar dit is meestal uiteindelijk wel het geval. Hij zal blijven hangen als u het type vrouw bent die geniet van het hebben van een man die het voortouw neemt en hem zijn succes gunt.

Hij zal het geweldig vinden om je van je voeten te vegen. Zorg ervoor dat je onschuldig overkomt en maak het hem niet te makkelijk en je kunt hem zo om je vinger winden. Maak echter nooit gebruik van een Ram man, door zijn opvliegende karakter zal hij snel in woede ontsteken en uit je leven verdwijnen zonder ooit nog om te kijken.

Hij geniet van een uitdaging dus als je hem wilt binden zul je hem altijd uitdagingen moeten bieden. Een goede manier is “hard to get” spelen, hierdoor zou hij langer kunnen blijven hangen. Want voor een mannelijke ram draait alles om de sensatie van de jacht. Trek het echter niet te ver door door te doen als je geen interesse in hem hebt.

De horoscoop Ram zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

39 thoughts on “Sterrenbeeld Ram – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. fatima

  Hahaha
  Dit klopt zo erg hahah
  Ging stuk toen ik het las.
  Alsof iemand een stukje over mijn persoonlijkheid schreef.

 2. Anonymous

  Dit klopt helemaal, ik ben zelf een vrouwelijke Ram en heb een mannelijke Ram gedate, klopt als een bus!

 3. Dirk

  Hoe is het mogelijk?!
  Dit is de meest correcte beschrijving dat ik
  Ooit heb gelezen. Correct van A tot Z.

 4. Nico

  Helemaal juist………..en nu zoeken naar een vrouw -ram want die uitdaging ga ik aan…..

 5. debbie

  de beschrijving klopt als een bus..over het mannelijk Ram.
  ik maak alles mee in mijn dagelijks leven want mijn partner is een Ram

  alleen een ding onbreekt in deze omschrijving..De partner van mijn is Ram, maar raakt snel verzeilt in ander vrouwen foto’s
  hij zit elke keer achter een foto die hij zo mooi vind van een vrouw

  kunt je uitleggen.

 6. Angeliqur

  Haha zo grappig klopt ook nog gewoon !
  Ben zelf een ram en heb 4 jaar een relatie gehad met een ram , botste ook ontzettend vaak moet ik zeggen !

 7. Amber

  Bijna alles klopt zo raar om te lezen wel erg leuk begin de laaste tijd er steeds meer in te geloven leuk

 8. Annemarie

  Wow! Bam! ???? Klopt! Ongelofelijk! Bizar gewoon! Tsja…. ben een ram-vrouw ??

 9. Marielouise

  Niet elke Ram in dit geval is hetzelfde.
  Niet alle Rammen zijn egoïsten.
  Tevens ben ik een Ram die niet graag in de belangstelling staat, en juist op de achtergrond een vechter en een doorzetter is.
  Dit wil ik toch even laten weten hihi.. ( En we zeggen idd wat in ons op komt. Bij deze )

  Verder ontwikkelen wij ons elke dag, ons gehele leven.

  Namasté
  Marielouise

 10. yvonne

  Wauw dit is mooi het klop als een bus ik ben een vrouwelijke ram , ik kon dit zelf geschreven hebben.

 11. Ram

  Mijn vriend en ik zijn ook allebei rammen met ook nog allebei ADHD maar het klopt precies wat er staat.
  Weliswaar nooit ruzie gehad in al die jaren’ wel pittige discussies.
  Maar toch een hele temperamentvolle gelukkige relatie.
  Bij ons beiden hielden relaties in het verleden nooit lang stand + heel veel ruzie.
  Wij zijn inmiddels 6 jaar samen.
  Ondanks we allebei pittig en hard zijn’ een kort lontje hebben’ en allebei brutaal’ eerlijk en direct naar elkaar zijn houd dat ons in een perfect balans.
  Dus voor alle rammen’ zoek naar een ram partner’ die zullen je beter begrijpen.
  Ik kan me geen betere vriend wensen.

 12. Ram ram

  Haha zo herkenbaar ik ben zelf een vrouwelijke Ram en ik ben super ongeduldig. Daarbij heb ik ook een partner gehad die ook een Ram is en in het begin probeerde we elkaar alleen maar te domineren en ook heftige discussies

 13. Ramende Ram

  Klop helemaal , ik ben een ram vrouw . Relatie gehad met Ram man , en het klopt hij was steeds op zoek . Zocht steeds de aandacht bij het andere geslacht .En daar is het fout gelopen ,want bij een Ram vrouw is het alles of niets …… Heb hem verlaten ook al was hij voor mij de liefde van mijn leven .

 14. Anonymous

  klopt helemaal.Ik heb als kreeft man heb 4 jaren een ram vrouw in verkering leren kennen,helemaal waar en helaas tot mijn erge spijt heeft zij en ik het afgesloten omdat zij vindt dat we nt klikken.vreemd dat de mens met maanden en karakter eigenschappen zijn geschapen.ik vindt het oneerlijk

 15. JigglyJessii

  Hej rammetjes!

  Deze beschrijving klopt als een bus. Ik heb me altijd al afgevraagd waarom ik zo humeurig en ongeduldig ben, maar na het lezen van dit stuk zijn mijn ogen geopend. Door het lezen van jullie reactie voel ik mij eindelijk begrepen.
  Helaas ken ik weinig mede rammetjes en dit mis ik in mijn leven.

  Mocht iemand met mij in gesprek willen gaan om een leven als ram te doorstaan, zou je me dan een e-mail willen sturen?
  Ik hoop het echt.

  Hopelijk tot snel mede rammen.

 16. Anonymous

  Pffff wat een stel old school maagden zeg.
  Jah duh.. moeten wij maagden trots zijn.
  Laten we nu, aangezien bijna iedereen kan relaten, the bang zijn in de wereld. :q.

 17. Rammetje

  Wauwww dit is meesterlijk ! Elke letter klopt
  Gewoon! Rammen zijn de beste
  En de meest spannende en leuke
  Mensen ! Wie wil nou geen ram in z’n leven
  Hebben haha

  XXX

 18. Sara

  een vriendin van mij is een ram en ik was benieuwd of haar gedrag misschien echt hiermee overeen kwam. Het klopt nog ook, ze is dus nogal vaak met haar zelf bezig en toen me opa in t ziekenhuis lag heeft ze me niet eens beterschap gewenst want als ik het erover had hoe hij er aantoe was begon ze over haar eigen ‘problemen’ te vertellen. Soms best irritant…

 19. Betty

  Ik ben een ram,maar wat daar staat klopt niet helemaal met mij. Ik ben een doorzetter,streef naar dat wat ik wil. Geef niet zomaar op.als.ik.met wat begin. Geef natuurlijk graag advies aan anderen. maar krijg nooit mijn zin en vindt het ook niet erg. Wat liefde betreft ik hou met heel mijn hart en geef mij ook voor de 100% aan mijn partner. Ik ben wel gauw op mijn teentjes getrapt als ik vals beschuldigd word. Heb er ook.moeite mee dat iemand mij opdraagt dingen te doen dat ik niet leuk vind. Hou van grappen .maken. maar merk dat het moeilijk is te levrn.met een stier. Die wil dat alles naar zijn zin moet verlopen.

 20. Lowa

  jaloerzie bezitterig, geen last van als ram vrouw zijne
  voor mij klopt het dus niet als een bus.

 21. JH

  Klopt niet bij mij. Natuurlijk wel een beetje, zoals bij elk sterrenbeeld. Het is maar net hoe je het uitlegt of wil lezen.

  Zo algemeen omschreven dat iedereen zich er wel in herkent. Ik geloof er totaal niet in. Laatst las een vriendin van mij mijn eigenschappen voor:
  pluspunten: bla, bla, bla, trouw, etc
  minpunten: bla, bla.bla, niet te vertrouwen, etc.

  Prima als er mensen in geloven maar ik doe het niet :).

  gr een stil persoon, die absoluut niet spannend is en al helemaal niet in de belangstelling wil staan. Daarom een bericht als Anoniem op internet.

 22. Melissa

  Ik heb heel dit artikel gelezen en het lijkt alsof dit over mij gaat. Dit omschrijft PRECIES om wie ik ben!!

 23. Menno

  Ben zelf ram , als ik lees kloppen dingen wel het .Het antw is ja en nee.
  Praktijk bewijst ht altyd anders hoe j ermee omgaat en wat bij mij betreft ..niet liegen ,,eerlijk, open,niet misbruike gewoon normaal blijven net als natuur zijn gang late gang …dan zit j bij mij altyd goed.
  Euh ben erg romantisch..ijdel..en collega s zeggen dat vrouwen wil graag praatjes make met mij.

  Ram ram
  Iedereen
  Menno

 24. Jan van ingen

  Geweldig klopt gewoon! ( onbegrijpelijk )
  Had ik dit maar wat eerder gelezen… kom uit een relatie met een maagd. Mijn drang naar uitdaging avontuur,energie,geen rust zijn altijd aanwezig.
  Gr jan, 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
  (Ram)

Leave a Reply

Your email address will not be published.