Sterrenbeeld Kreeft – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Kreeft Sterrenbeeld in het Kort:Sterrenbeeld Kreeft

Kreeft is een mysterieus teken, vol tegenstrijdigheden. Ze willen veiligheid en het comfort, maar zoeken ook het avontuur. Ze zijn zeer behulpzaam, maar soms ook chagrijnig en onverschillig.

Kreeft heeft een krachtige persoonlijkheid die gemakkelijk kan worden verborgen onder een rustige en koele buitenkant. Met Kreeft, is er altijd iets meer dat het oog kan zien, want ze zijn altijd gedeeltelijk verborgen achter hun schild.

Wanneer Kreeft echter de steun krijgt die het nodig heeft, dan hebben ze een enorme hoeveelheid te bieden. Wanneer Kreeft beledigd wordt, hebben ze de neiging om te mokken in plaats van de confrontatie aan te gaan.

Kreeft is de perfecte moeder, dit is het teken dat moederschap vertegenwoordigt. Ze hebben onvoorwaardelijke liefde en zorgen meer dan enig ander astrologie teken. Ze hebben een uitstekend geheugen en zijn zeer oplettend en kunnen andere mensen goed lezen. Ze hebben meestal snel door of andermans bedoelingen goed zijn of niet.

Iemand met het sterrenbeeld Kreeft is erg bezitterig, niet alleen op materiële bezittingen, maar ook op mensen. Kreeft zal altijd in contact willen blijven met oude vrienden en iedereen die ooit een vriend is geweest. Ze vinden het makkelijker om een ​​vriendschap te onderhouden dan proberen een ​​nieuwe persoon te vertrouwen.

Eigenschappen Kreeft:

Sterke punten: Zwakke punten:
 • Sympathiek
 • Flexibel
 • Loyaal
 • Zorgzaam
 • Betrouwbaar
 • Egocentrisch
 • Overgevoelig
 • Humeurig
 • Aanhankelijk
 • Zelfmedelijden

Kreeft en Vriendschap:

Kreeft is zeer trouw aan mensen die hen waarderen en hen ondersteunen, ze zijn de verzorgers van de dierenriem en ze zullen die persoon voor een lange tijd helpen en verzorgen.

Een van de grootste pluspunten van de Kreeft is het vermogen om anderen een goed gevoel over zichzelf te geven. Dit komt omdat ze in plaats van dingen doen voor zichzelf, ze dit voor andere mensen doen. Dit is een positieve cyclus, omdat ze zich goed voelen als ze iemand geholpen of blij gemaakt hebben.

Iedereen kan leunen op een persoon met het sterrenbeeld Kreeft, ze zullen luisteren naar andermans problemen en hen willen helpen. Maar let op ze zullen zelden hun eigen diepe gevoelens uiten. Mensen die diepe emotionele gedachten en meningen willen delen met een Kreeft zullen uiteindelijk het gevoel krijgen dat het uiten van gevoelens alleen van hun kant komt.

Een Kreeft is meestal een levenslange toegewijde vriend die je kunt vertrouwen.

Kreeft Temperament:

Ze zijn complex, kwetsbaar, onvoorspelbaar en temperamentvol. Ze hebben constante steun en aanmoediging nodig, meer dan welk ander teken van de dierenriem. Zelfs wanneer aan alle behoeften wordt voldaan, kunnen ze prikkelbaar en humeurig zijn.

Ze hebben een ongemakkelijk, breekbaar temperament. De tegenstrijdige aard van Kreeft zorgt voor stemmingswisselingen en soms driftbuien. Ze zijn snel beledigd en kunnen lang mokken als ze zich aangevallen voelen.

Kreeft en Onafhankelijkheid:

Kreeft is een astrologie teken dat bol staat van de tegenstrijdigheden, zodat als het gaat om onafhankelijkheid, ze eventueel wel of niet onafhankelijk zijn. Aan de ene kant hebben ze het doorzettingsvermogen en de drive om te doen wat er gedaan moet worden en zijn ze zelfvoorzienend en zijn niet afhankelijk van andere mensen voor materiële dingen.

Maar aan de andere kant, zijn ze wel afhankelijk van mensen voor emotionele steun en aanmoediging. Een Kreeft die niet volledig op zichzelf gericht is moet de voortdurende steun van anderen voelen en zal niet erg onafhankelijk zijn.

Maar Kreeften die zijn “geëvolueerd” en op de juiste wijze hun emotionele kwesties oplossen zullen enorm succesvol en zelfstandig zijn. Ze hunkeren naar aandacht en comfort van andere mensen en ze zijn het gelukkigst wanneer ze een kleine, hechte groep vrienden of familie.

Kreeft Diep van Binnen:

Het is moeilijk voor een Kreeft om zich te openen en het hebben van een emotionele band. Dit komt omdat Kreeft het moeilijk vind om mensen te vertrouwen. Dit kan ervoor zorgen dat ze een negatieve kijk op het leven krijgen en denken dat het leven ellendig is.

Kreeft heeft veel emotionele problemen, maar als ze eenmaal overwonnen zijn, dan is er vrijwel niets dat ze niet kunnen doen. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen.

Kreeft leeft in het verleden. Ze houden gebeurtenissen in het verleden dicht bij hen en zullen vaak stilstaan ​​bij het verleden. Ze moeten leren loslaten en in plaats daarvan leven in het nu.

Diep van binnen is Kreeft is een zeer krachtig teken, ze hebben de mogelijkheid om op te komen voor wat zij denken dat goed is en ze hebben veel doorzettingsvermogen. Ze zijn niet dol op verandering, maar ze hebben wel de wil om te doen wat er gedaan moet worden, want ze zijn zeker niet lui.

Kreeft en Zaken:

Als Kreeften eenmaal hun emotionele problemen zoals verlegenheid en onzekerheid hebben opgelost, dan zal hun krachtige karakter naar voren komen. Dan is er praktisch niets wat ze niet kunnen doen.

Door hun intuïtieve begaafdheid en hun creatieve geest, zijn ze in staat om trends te voorspellen. Ze kunnen goed omgaan met rijkdom en weten waar ze moeten investeren.

Geld en financiële ruimte is erg belangrijk voor een persoon met een Kreeft sterrenbeeld en dit verklaard hun gedrevenheid in het bedrijfsleven. Zij hebben behoefte aan financiële zekerheid en als ze zich goed concentreren en niet toestaan ​​dat hun emoties het over nemen, zijn ze meer dan in staat om hun financiële doelen te bereiken.

Ze hebben een ongelooflijk doorzettingsvermogen en zullen opkomen voor alles waar ze in geloven. Met hun sterke intuïtie, gevoeligheid, observatievermogen en intelligentie, zullen ze veel succes hebben in alles wat ze ondernemen. Ze zijn uitstekende zakenmensen en investeerders.

Kreeft Liefde en Relaties

Hoe trek ik een Kreeft aan?

Je moet direct zijn, want een Kreeft is het niet. Maak je gevoelens bekend, dit is de eerste stap naar een relatie met een Kreeft. Op deze manier hoeft de Kreeft niet bang te zijn te worden afgewezen, wat een van hun grootste angsten is. Als u dus op zoek bent naar een korte fling, wees daar dan eerlijk over.

Vraag Kreeft om advies en deel je problemen, ze genieten van het helpen van mensen en het geven van advies. Ze houden van cultuur en weelderige ervaringen. Neem ze mee naar een toneelstuk of museum of een chique restaurant.

Vertrouwen is het belangrijkste. Bouw vertrouwen op met hen en zij zullen geleidelijk dichter naar je toe groeien. Geef ze complimenten, maar wees voorzichtig, want ze hebben het snel door als je ze complimenten geeft om ze tevreden te stellen. Wees dus oprecht.

Heb geduld, dit is de sleutel tot het aantrekken van een Kreeft. Ze zijn erg voorzichtig en naarmate de tijd verstrijkt, zullen ze langzaam naar je toe groeien en je zult een prachtige relatie hebben.

Hoe is het om een Kreeft vrouw te daten?

De Kreeft vrouw is een zeer sensuele vrouw met diepe emoties en passie onder een koele buitenkant. Om deze te bereiken zal tijd, geduld en tederheid nodig zijn. Verwacht niet dat ze zich meteen voor je zal openen. Ze zal niet de eerste stap te zetten en zal niet direct zijn, je zult zelf het werk moeten doen.

Probeer haar niet aan het lijntje te houden, omdat een vrouw met een Kreeft sterrenbeeld dwars door je heen kan kijken. Vertrouwen is het belangrijkste ding voor een Kreeft. Als je ooit haar vertrouwen beschaamt, kan je net zo goed weggaan.

Kreeft is de perfecte vrouw voor de man die houdt van een vrouw die haar voeten veegt met romantiek. Zodra er een solide, veilige basis is, dan zal de relatie tot bloei komen. Ze is vrouwelijk, sensueel en geduldig, als je de bent man die haar kan geven wat ze wil. Een relatie met een Kreeft vrouw is gezond en kan een leven lang meegaan.

Hoe is het om een Kreeft man te daten?

De Kreeft man zal zal u voorzichtig en langzaam benaderen. Hij is erg romantisch en zal proberen om u het hof te maken en je hart winnen met gulle gebaren en aandacht.

De reden dat hij nooit direct me je is, is omdat hij een onderliggende angst voor afwijzing heeft. Als je geïnteresseerd bent in een Kreeft man, kun je maar beter zelf de eerste stap te zetten en hem om een date vragen.

Kreeft mannen zijn de meest loyale van de tekens van de dierenriem. Kreeft is erg aanhankelijk en houdt van constant fysiek contact. Kreeft mannen zijn snel beledigd dus drijf niet de spot met hen. Hij zal gewoon gaan mokken in zijn eentje, terwijl hij probeert te achterhalen wat je precies bedoelde.

Een Kreeft sterrenbeeld wordt gemakkelijk verliefd en dan ben je zijn hele wereld. Zodra je “van hem bent”’ kan hij behoorlijk jaloers en bezitterig worden. Dit is omdat hij bang is dat hij je verliest aan een andere man.

Kreeft mannen zijn geweldige, mannelijke beschermers, ze zijn de ridder op het witte paard. Als je het soort vrouw bent dat graag wordt verzorgd, en je houdt van genegenheid en toewijding, dan is deze romantische, sensuele man perfect voor je.

De horoscoop Kreeft zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

59 thoughts on “Sterrenbeeld Kreeft – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. elsbeth thakoer

  Dank je wel. Dit geeft mij als kreeft een heel goed gevoel. Ik twijfel door mijn ervaringen aan mezelf, maar door dit te lezen weet ik waarom ik zo een mooi persoon ben.

  Nogmaals mijn dank!

  Els

 2. --

  Ik worstel al een tijd met mijn emotionele gevoelens en nu snap ik waarom.

  Voel me echt een stuk beter!

 3. Dominique Jacobs

  Haha zo ontzettend herkenbaar!! Heb een paar keer gewoon zitten lachen! Erg leuk!

 4. fdgdf

  Ik dacht dat het allemaal maar een beetje onzin was die sterrenbeelden, maar ik moet zeggen dat dit mij wel echt heel erg geraakt heeft.

 5. Aart

  Dank je wel, worstel al een tijd met gevoelens ben getrouwd met een kreeft en denk dat dit mij wel zal helpen.

 6. Daylight

  Ik ben getrouwd met een kreeft en het klopt helemaal. Zij zijn ontzettend Loyaal, Lief en attent. Ontzettend behulpzaam, Maar
  Je kunt absoluut niet om de brij heen draaien en zij hekelen als je niet direct en open praat. Wat zijn ze ook ontzettend snel aangebrand en opgefokt.
  Het zijn Romantische sensuele wezens, Maar ook ontzettend jaloers en bezitterig. Ik ben een Vrouwelijke Ram en men zegt dat deze
  2 sterrenbeelden absoluut niet bij elkaar Past, 2 vurige wezens wij weten wat wij aan elkaar hebben. Ik moet zeggen deze omschrijving klopt helemaal.

 7. Bennie Schrijver

  Wow ik ben er stil van….het klopt gewoon als een bus. Ik herken mezelf hier volledig in. Het geeft me stof tot nadenken.

  Bedankt

 8. NLR

  Nouja! Lees je s’nachts even je eigen biografie. Klopt allemaal. Ik moest lachen bij zelfmedelijden haha, tjaa.. Gevoelig, maar ook potentie 😉

 9. rob

  Was op mijn werk en een collega van mij zegt tegen me ”volges mij is paul een vis” ik kijk hem zo aan en ik zeg ”jij geloof toch niet echt in die sterrenbeelden he”
  Hij zegt ”jawel ik let er heel vaak op en meestal klopt het” dus ik mijn horoscoop opzoeke en ik lees het hard op voor.
  Tijdens het lezen schrok ik me de pleuris alles klopte ik worstelde al een tijdje met mezelf over de stille gesloten jongen, heb toevallig volgende week een psychologische test vanwege dat maar zal dit zeker voorleggen mind blowing

 10. Kreeft vrouw

  Ik heb 8 jaar geweest met een boogschutter man, niks voor een kreeft vrouw,een kreeft vrouw is veel te gevoelig voor een boogschutter man .

 11. Anonymous

  Precies hoe ik mij voel het klopt echt helemaal, nu weet ik waar het door komt zit er al een tijdje mee dat ik ineens drift buien heb en soms in eenkeer me aan alles en iedereen irriteren!
  Ik voel me nu een stuk beter en ga er nu beter over nadenken.

 12. Antje

  Mijn vriend is Kreeft. Vóórdat we gingen samenwonen had ik (Maagd) me al verdiept in onze toekomst als verliefde partners. En wat hierover werd gezegd klopt als een bus: Het zou op alle vlakken goed (samen)gaan, behalve op het samenwoon-gedeelte tussen de rommelige Kreeft en de nette en precieze Maagd. Ik erger me dan ook mateloos aan zijn rommel! Maar ja.. de pluspunten zijn het dubbele van de minpunten… vandaar waarschijnlijk dat we ook al 12 jaar samen heel gelukkig zijn 🙂

 13. Monique

  Echt spot on! Niks op aan te merken… Klopt gewoon helemaal!! Ben zelf kreeft en trots ook!!

 14. Lisa

  Het klopt echt wel haha heb echt zelfs zitten lachen omdat het zoo herkenbaar is!

 15. Anonymous

  hallo, ik ben een kreeft van 13 jaar en een jongen bij mij op school is ook een kreeft. We zaten in de zelfde klas en zijn op dezelfde dag jarig. Nu ben ik verliefd op hem, en ik durf hem niet te vragen. (bang om afgewezen te worden natuurlijk) Als hij ook verliefd op mij is zal hij ook niet zo snel op mij afgaan dus. Wat moet ik doen?

 16. Niels

  Dit is de sleutel tot alles. Ik voel mezelf zo intens, ben blij dat ik dit gelezen heb. Het is tijd om dingen anders te gaan doen.

 17. Ani.Gr

  Waarom ben ik een kreeft… God heeft mij op verkeerde tijd in deze universum gezet als die bestaat.haha Moeilijk hoor om zo’n mens te zijn. Alles klopt hiero!

 18. L M A

  Mijn lieve Vriendin is ook Kreeft
  Hier herken ik zo veel. ‘t eigewijzen af en toe. Maar ik weet dat Mijn sterrenBeeld steenbok schaduw sterrenbeeld van Kreeft is. Hier leer ik veel van hoe ik me beter kan Verdiepen in haar gevoel. Al is me vriensin Geen prater is. Idd wat ik van veel reactie Zie en herken. Zelf humeurig Boos en lang ergens Blijven hangen.

  Heb veel aan haar sterrenbeeld zo leer ik in haar schoenen staan.
  Verder is zij Mijn vrouw van me leven!

 19. Anonymous

  Ben een kreeft vrouw nu weer aan het daten, en las hoe het is om een kreeft vrouw te daten. En dit is op elk woord gewoon precies hoe ik mij voel. Hahahaha. En helemaal dat van de stemmingswisselingen hahahaha. Helemaal goed

 20. gekkie

  Ik heb als kind van 10 jaar nu heel veel emotionele problemen mee gemaakt en als ik boos ben moet je me laten en als je dat niet doet dan wordt ik woest hoort dat ook een beetje bij kreeft want ik ben ook kreeft

 21. W

  Zo waar dit, van de positieve dingen tot ‘hij zal gaan zitten mokken en zich afvragen wat je nu precies bedoelde’. Ik heb me rot gelachen, m’n hele leven al heb ik die momenten, enorm snel geraakt en soms uren of een dag kunnen tobben over hoe iemand iets bedoelt zou hebben. Vroeger met m’n armen gekruist en boos kijkend, nu gewoon afwezig en tobbend, maar het verongelijkte kind blijft ergens. Door dit soort mooie verhalen kun je je zelf ook weer wat beter relativeren. Top!

 22. YD

  Ik herken mezelf hier helemaal in ik dacht dat k de laatste tijd gewoon heel erg gespannen was waardoor ik zo emotioneel werd om de kleinste dingentjes. Maar begrijd nu dat ik me daar over heen moet zetten en dat ik eigenlijk een prachtig mens ben

 23. Sylvia

  Zo leuk om dit te lezen!
  Ik ben kreeft-vrouw,mijn grote liefde maagd-man,the perfect match!
  Ook ik moest af en toe lachen,heb weer veel over mezelf geleerd.
  Groetjes aan alle andere kreeftjes!!

 24. robert

  dit is zo fijn en leuk om te lezen.ik als kreeft wil zich altijd aan passen.ben inderdaad altijd lief voor mensen kijk veel naar me verleden om te leren en analyseren hoe dingen in mekaar zitten wil inderdaad altijd ondernemen en actie hebben ben nooit lui klopt allemaal ja .echt alles klopt wat er staat echt super tof om te lezen.

 25. Annuck Pannekuck

  Dankjewel! Nu weet ik dat ik verliefd ben geworden op de juiste persoon…

 26. Aafke

  Zo eng dat eigenlijk alles klopt. Het doet je nadenken over alles en nog wat, heel bijzonder.

 27. Anneke

  Owkeeeej dit noem ik pas verduidelijking… Maar of ik zo tevreden ben met mijn astrologie,.. Weet ik niet.. Ik zal liever meer vertrouwen willen hebben in mensen en minder lang nadenken over wat ze juist wilde bedoelen, en het niet durven vragen.. Fierheid speelt ook zijn parte als je spreekt over “Wij kreeften zien los door je door” en zo grappig dat wij dan zodanig nog kunnen acteren da ze het niet door hebben. En zij denken dan dat wij stupid zijn. En wij denken dan ach ja als jij mij morgen opbelt.. Ik weet dan niet hoe ik die verdomde telefoon moet opnemen.. Ach jaa wij kreeftjes een rasje appart.. Het deed me wel iets hoe letterlijk mijzelf hier wordt beschreven. Dit alles ga ik voortaan toch in men achterhoofdje houden. Of dat nu wel of niet goed is.. Zal ik dan ook wel ondervinden 😀

 28. Tsira

  Wat Ben ik ontzettend blij Kreeft te zijn ! Alles klopt wat er benoemd is. Wij hebben zoveel inlevingsvermogen en zijn idd heel lief en zorgzaam. Heb zelf een Schorpioen vriend, raad elke Kreeft vrouw een Schorpioen man aan. Beste match ooit !

 29. Diet

  wat bijzonder dat zovelen zich herkennen. Ik heb diverse sterrenbeelden nagelezen uit interesse, van mezelf en van een paar mensen die dicht bij me horen. Ik herken bijvoorbeeld zowel schorpioen als kreeft niet. Hier en daar wat dingen maar het beschrijft zowel mij als mijn vriend niet. Misschien heeft het te maken met het feit dat je wanneer je jezelf steeds ontwikkelt je ook niet in de bepaalde eigenschappen zult herkennen/blijven hangen,of ze bijv nog niet eigen hebt gemaakt. En natuurlijk kun je ook niet iemand heel goed omschrijven want dan zouden we met zn allen heel veel op elkaar lijken 🙂 Eén voorbeeldje, ik ben kreeft en mij is juist met regelmaat kwalijk genomen dat ik té direct ben (kreeft zou dit absoluut niet zijn). Dat heb ik daarom wel wat aan gepast en ik wil bijv wel tactisch zijn maar ik ben direct.

 30. SEBA

  Blij dat eindelijk mijn moedergevoel bevestigd wordt.

  Bij deze zou ik graag een kreeftenavond organiseren. Het lijkt me leuk om eens gezellig met alle kreeftjes samen te zitten. Als er geïnteresseerde kreeftjes zijn, gelieve mij even op de hoogte te brengen.

  Groetjes aan alle kreeftvriendjes.

  De opperkreeft.

 31. Piet

  Mijn vrindin is een kreeft en inderdaad, ze geeft zich niet zomaar. Eerst aftasten, kijken of het past en of er overeenkomsten zijn, kleine stapjes voortwaars. En vooral gevoelens en het inerlijke afschermen zolang ze niet zeker is. De anderekant is dat wanneer ze iets van haarzelf prijs geeft, dan heb je ook wat! Geen lucht of maar wat woorden, buitengewoon waardevol.
  Dit is een relatie van een lange adem, de tijd nemen, geduld te hebben en haar gewoon haar gang te laten gaan en te laten komen, zeker niet forceren en onder druk zetten. Als het gewogen is en voor haar goed is dan komt ze en geeft ze zich en heb je werkelijk iets heel moois! En laat dat nu precies zijn wat er gebeurd, geweldig hoor.
  nu ben ik een stier en dat komt goed uit, want waar een ander stopt, ga ik door en blijf investeren. En laat dat nu precies zijn wat nodig is om deze kreeft voor me te winnen. We zijn allebij loyaal en eerlijk liegen heeft geen zin, ze kijkt toch door me heen, ook dat is gweldig, eerlijk en oprecht daar kom je toch het verste mee.
  Dus, veel van wat hier staat is herkenbaar maar zeker niet alles.

 32. Kreeftje

  Wow het is echt grappig dat er zoveel klopt!
  Ik vroeg me af wat moet je doen als je zelf een kreeft bent en je verliefd bent op een kreeft. Wie moet er dan de eerste stap zetten als ze allebei verlegen zijn?

 33. Deetje

  Ik ben qua geboorte boogschutter maar ik herken mezelf niet in die horoscoop. En in de kreeft wel 100% Alles klopt wat hier staat. Heel apart, ik ben gewoon een beetje allebei soort van. Of op de verkeerde datum geboren😂

 34. Leo Magnifico

  Eerst denk je, “ik heb het verkeerd gedaan, of ik heb het verkeerd gezegd”. Maar na zo veel keren dat je de stemmingswisselingen van een kreeft (v) hebt meegmaakt, ga je zoeken naar een algemenere oorzaak. Ik kwam op deze pagina en mijn ogen werden groter en groter.
  Ik ben een Leeuw (m). En dan weet je natuurlijk al genoeg. Met mijn arrogantie en overdreven drama-gedrag. Hahaha.
  Het is de liefste, slimste en sensueelste vrouw die ik kan voorstellen, maar het is er ook een met zoveel ondoorgrondbare (totdat ik deze pagina informatie las) elementen. Wij moeten er samen iets van maken en deze info heeft daar zeker aan bijgedragen.

  Ik dank u 😉

  M.

 35. .

  Dit klopt helemaal,

  Ik ben een kreeft jongen van 13 jaar en ik vindt een meisje hèèl leuk maar ik durf haar niet uit te vragen het is al Valentijn maar durf het nog steeds niet
  Eerder dacht ik dat het niks betekende maar nu ik dit lees schrik ik wel even omdat echt ALLES klopt

 36. mona

  Ok na dit gelezen te hebben begrijp ik mijn vriend die kreef is van sterrenbeeld veel meer dank jullie wel👍

 37. Ben

  Kreeft is te soft…zelfmedelijden…verdedigend…enz enz. Nou, conor mcgregor is een kreeft….

Leave a Reply

Your email address will not be published.