Sterrenbeeld Boogschutter – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

Boogschutter Sterrenbeeld in het Kort:boogschutter sterrenbeeld boogschutter

Het lijkt wel alsof een Boogschutter sterrenbeeld geleid wordt door geluk, er gebeuren altijd goede dingen voor de Boogschutter, dit hebben ze vooral te danken aan hun optimistische toekomstbeeld en een positieve aard.

De Boogschutter zal, ongeacht tegenspoed, altijd optimistisch blijven dat goede dingen eventueel zullen gebeuren en dat de toekomst veel geluk biedt. Boogschutters hebben een rijke en brede persoonlijkheid die zo vrij als een vogel is, boogschutters kunnen niet vastgehouden worden.

Ze zitten vol nieuwsgierigheid en kijken altijd naar uit naar de toekomst, ze zullen nooit in het verleden leven. Boogschutters nemen afstand van hun emoties omdat emoties een persoon tegenhouden, ze praten niet graag over hun gevoelens, ze ervaren deze en willen graag verder gaan.

Boogschutters kunnen roekeloos en onverantwoordelijk zijn doordat ze vaak zonder nadenken een suggestie achterna gaan of iets nieuws proberen zonder hierbij aan de voor- en nadelen te denken.

Eigenschappen Boogschutter:

Sterke punten: Zwakke punten:
 • Onafhankelijkheid
 • Enthousiast
 • Creatief
 • Zorgzaam
 • Gul
 • Niet emotioneel
 • Impulsief
 • Losbandig
 • Hypocriet
 • Veeleisend

Boogschutters en Vriendschap:

Boogschutters zijn vanwege hun aanmoedigende en positieve aard en hun vriendelijke hart uitstekende vrienden, ze zullen alles doen om er zeker van te zijn dat hun vrienden gelukkig zijn. Ze verwachten hiervoor geen gunsten terug, hun vriendelijkheid is onbaatzuchtig.

Ze mengen zich niet met de plannen van anderen en zullen nooit hebberig of jaloers zijn. Ze behandelen anderen op de manier waarop ze zelf behandeld willen worden en leven een leven gebaseerd op een ‘leef en laten leven’ beleid, dit is dan ook de reden waarom ze zo prettig in de omgang zijn.

Boogschutters zijn uitstekende gesprekspartners met een goed gevoel van humor. Hun humor is soms de harde waarheid, echter zeggen deze mensen wat hen dwarszit en houden ze niets achter.

Wat ze zeggen is ook wat ze bedoelen, het sterrenbeeld boogschutter houdt namelijk niet van gedoe. Het houdt ze namelijk tegen wanneer ze proberen te ontcijferen wat er nou precies gezegd wordt. Ze houden van ongecompliceerdheid en verwachten dat mensen dit ook doen.

Boogschutters staan er bekend om dat ze de ‘harde waarheid’ vertellen. Wederzijds weten mensen dat ze de woorden van een boogschutter kunnen vertrouwen omdat deze altijd de waarheid spreken. Een boogschutter zal nooit iets verbergen.

Boogschutters zijn zeer aangename mensen. De enige soort mensen die wellicht niet goed met een boogschutter kan opschieten, zijn mensen die met een dagelijkse agenda leven en een zeer gestructureerd en georganiseerd leven hebben. Boogschutters zijn vaak te laat en missen af en toe een afspraak, dit komt echter alleen doordat ze zó voorwaartsdenkend zijn, dat ze af en toe het huidige vergeten.

Tolerantie is dus nodig, vooral omdat een Boogschutter dit niet expres doet, het is gewoon wie ze zijn. Als je dit begrijpt en accepteert, dan zal een Boogschutter je leven een stuk zonniger maken.

Boogschutter en Onafhankelijkheid:

Onafhankelijkheid is een van de principes van een boogschutter, ze verlangen avontuur en spanning en verwelkomen verandering met open armen. Boogschutter is het sterrenbeeld voor de filosoof en de ontdekker, ze zullen gaan waar de weg hen naartoe neemt en elk hoekje grondig onderzoeken in hun eeuwige zoektocht naar wijsheid.

Vrijheid is voor de Boogschutter zo belangrijk dat ze zelfs beslissingen maken gebaseerd op de hoeveelheid vrijheid deze keuze hen biedt. Het resultaat hiervan is dat een goed aanbod soms af wordt gewezen doordat deze te veel commitment met zich meebrengt, echter is dit hun eigen keuze en dus, althans voor hen, de correcte keuze.

Boogschutter en Temperament:

Boogschutters zijn niet emotionele of humeurige mensen, ze kunnen zelfs emotioneel afstandelijk zijn. Echter zullen ze wel chagrijnig worden wanneer ze verveeld zijn.

Boogschutters zijn optimistisch en positief, zelfs diep van binnen. Dit komt doordat ze geloven dat, ongeacht wat er gebeurt, iets positiefs altijd net om de hoek is.

Boogschutters diep van binnen:

Een boogschutter is een goed aangepaste persoon die niet tegen wordt gehouden door emotionele problemen. Het enige wat ze willen is om de wereld te verkennen, ze maken zich niet druk over emoties of gevoelens. Anderen worden wellicht gekwetst door hun gebrek aan inzet, echter geeft een boogschutter hier niets om, voor hen is dat nou eenmaal niet de reden waarom ze op deze planeet zijn. Ze zijn hier om wijsheid te vergaren, te leren en om te ontdekken.

Boogschutters hebben wel eens problemen met het afmaken van projecten wanneer deze te lang duren, ze willen meteen resultaat en zullen naar het volgende project willen gaan als een project te lang duurt. Dit is niet omdat ze lui zijn, integendeel, Boogschutters zijn verre van lui, echter stamt de motivatie om verder te gaan uit hun haat voor verveeldheid. Verveeldheid is hun vrees en i.p.v. dat ze deze confronteren, zullen ze beslissen om iets anders en meer stimulerend te gaan doen.

Boogschutters zijn niet emotionele mensen maar zijn snel gekwetst door een zorgeloze en egoïstische actie, ze zullen hierdoor gepijnigd worden maar zullen hier echter snel van herstellen. Mede dankzij hun natuurlijke stralende aanleg. Ze blijven niet met een gekwetst gevoel rondlopen omdat dit zonde is van hun energie.

Boogschutters en het Zakelijke Leven:

Boogschutters zijn geboren entertainers en sprekers. Ze zitten altijd vol met ideeën afkomstig uit hun avontuurlijke levensstijl en spannende levenservaringen. Ze zijn uitstekende verhalenvertellers, komieken, schrijvers, filosofen en acteurs.

Boogschutters kunnen dus alles zijn zolang hun beroep niet te veel verantwoordelijkheid draagt. Ze vinden het fijn om de wereld een betere plek te maken, een carrière in deze richting is dus erg geschikt voor een boogschutter.

Ze houden echter niet van de fijne details en van saaie dagelijkse routines, dit verveelt hen waardoor ze dingen zullen uitstellen en andere mensen met de details zullen opzadelen. Ze presteren zeer goed tijdens zakelijke gelegenheden, echter presteren ze het beste onder druk.

Als de situatie alles of niets is, en als er veel op het spel staat, dan kunnen boogschutters alles. Crisissituaties brengen het beste uit een boogschutter sterrenbeeld, ze presteren het beste onder druk.

Boogschutter: Liefde en Relaties

Zo Trek Je een Boogschutter Aan:

Praat met ze, stel ze vragen over henzelf, deel verhalen, breng ze aan het lachten. Vraag ze echter geen intieme details over hun levens. Houd emotioneel afstand en ze zullen zich tot jou aangetrokken voelen. Makkie.

Stel een outdoor date voor, iets wilds en gek zoals het drijven op een boot op een rivier om daarna een picknick langs de oever te houden, zoiets. Ze houden van activiteiten. Dit zijn de gemakkelijkste personen om mee te daten, onthoud echter dat dit niet altijd het geval is.

Boogschutters vrezen verplichtingen het meeste van alle sterrenbeelden. Geniet van je tijd samen met een Boogschutter en wees voorbereid om verder te gaan, of tenminste ze met andere te delen, sinds zij hetzelfde zullen doen.

Hoe is het om een Vrouwelijke Boogschutter te Daten:

Ze heeft een geweldige houding en het lijkt wel alsof ze altijd bezig is. De vrouwelijke boogschutter is voor de man die over veel energie en creativiteit beschikt. Ze houdt van niet-conventionaliteit en van verandering, neem haar dus last minute ergens mee naar toe en ze zal je voor altijd herinneren.

Indien je wilt dat ze blijft, zul je haar gelukkig moeten houden. Als ze ongelukkig of verveeld raakt, dan zal ze geen problemen oplossen, ze zal gewoon weglopen en niet terugkijken. Gelukkig is het niet erg lastig om haar vrolijk te houden. Wees haar vriend, ze neemt liefde namelijk toch niet zo heel serieus, als je haar metgezel bent, dan zal liefde vanzelf komen.

Geef haar d’r vrijheid, flirt met haar en vorder de relatie niet te snel, dring haar vooral niet op. Wees eerlijk, positief, avontuurlijk en houd haar nooit voor de gek. De gelukkige man zal niet alleen een geweldig leuke relatie hebben, maar ook een avontuurlijke compagnon hebben.

Hoe is het om een Mannelijke Boogschutter te Daten:

Deze man is lastig om te lezen. Hij houdt van spanning en zal dus wellicht meerdere vrouwen tegelijkertijd proberen te krijgen terwijl jij zijn aandacht probeert te trekken. Hij is oprecht wanneer hij jou verteld dat hij van je houdt, echter is hij dit ook wanneer hij andere vrouwen hetzelfde verteld.

Hij is niet pronkerig of romantisch en heeft de neiging om andere vrouwen die ook van spannen houden aan te trekken, wat tevens niet al te slecht is. Indien je zijn hart wilt winnen, zul je ingetogen moeten zijn wat betreft liefde.

Engageer hem niet in een emotionele verplichting door bijvoorbeeld gesprekken te hebben over het samenzijn. De boogschutter sterrenbeeld is voor de vrouw die geen verplichtingen wil of die bang is om verstrikt te raken in een relatie. Deze man is perfect voor de avontuurlijke en angstloze vrouw.

De horoscoop Boogschutter zal binnenkort toegevoegd worden. Kom dus regelmatig even terug!

SterrenbeeldenRam – Stier – Tweelingen – Kreeft – Leeuw – Maagd – Weegschaal – Schorpioen – Boogschutter – Steenbok – Waterman – Vissen

44 thoughts on “Sterrenbeeld Boogschutter – Eigenschappen – Vriendschap – Liefde en Relaties

 1. J.Harkema

  Bijna alles klopt behalve het romantische /emotionele….Ik heb dat nanelijk wel heel erg

 2. vissendame

  Ik heb deze beschrijving van de boogschutter gelezen en die klopt precies! Mijn ex was een boogschutter en het niet-emotionele is de reden waarom het tussen ons niet ging. Toch vind ik boogschutters erg aangename mensen, die zeker onvoorwaardelijk van iemand kunnen houden! Maak je als vrouw dus niet al teveel zorgen: als je hem wil binden blijf onafhankelijk en (vooral in het begin) twijfelend over de toekomst. Heeft bij mij ook gewerkt 😉 uiteindelijk kon ik, als gevoelige en emotionele vis, niet omgaan met de nuchterheid en rationaliteit van de boogschutter, maar toch heel erg veel geleerd van dit sterrenbeeld! 🙂

 3. Hans

  Mm, klopt idd ook wat vissendame schrijft herken ik als boogschutterman. Ben in middels mezelf aan t worden ‘boogschutter’?. Zoals beschreven over boogschutter Past me als een jas

 4. Ook een vissenvrouw

  Inmiddels heb ik ook een boogschutterman maar het is moeilijk om dingen los te laten…

 5. Klaziena

  De meeste dingen kloppen precies maar ben wel een gevoelig, emotioneel mens en hou wel van liefde ben trouw,eerlijk en dat heeft me heel erg veel gekwetst helaas mijn eerlijkheid.

 6. .....

  Ik ben een boogschutter, maar diegene is ook een boogschutter. XD XD XD XD XD XD

 7. sandra

  Klopt..hypocriet niet echt..jaloers beetje..wel eeuwige optimist en vrolijk..die emotionele Kant komt met de jaren Meer bij boogschutter…

 8. Dewi

  Klopt als je een rasechte boogschutter hebt heeft ook met de standen van de planeten te maken mijn vriend Is boogschutter met maan in kreeft gevoelig passioneel heeft wat weg van een huismus en avonturier de ideale combinatie niet te gevoelig niet te hard precies goed.
  Ik ben zelf een maagd met ascendant in boogschutter en ook mijn maanteken in boogschutter wat mij meer op een boogschutter doet lijken mijn Venus in leeuw de zijne schorpioen wat ervoor zorgt dat spanning hoog blijft (sexueel) Venus en Mars zijn planeet van Sex agressie liefde passie. Ik heb meerdere boogschutters gehad 1 en al vuur het enigste teken wat mij fascineert kreeft, stier, vis, steenbok, waterman mannen zijn saai en totaal niet flexibel doe mij maar een leeuw, boogschutter, tweeling

  Ik hou zelf immers ook van verandering niks moet hetzelfde blijven want het leven is kort daarom laat ik nooit mensen mijn plezier bederven en wil ik een partner wie mijn zielsmaatje Is waarmee ik samen mijn grenzen kan verkennen kan reizen kan blijven leren filosofisch mee kan zijn intellectuele gesprekken mee kan voeren etc.

  Hihi

  Sorry voor het lange verhaal

 9. Dewi

  Daarnaast nog Is boogschutter is 1 van de flexibele tekens samen met vis tweeling en maagd

  Waarom het niet werkt met een kreeft Is omdat ze enorm bezitterig, onzeker, afhankelijk aanhankelijk manipulatief, chanteurs zijn ze zelf te huiselijk zijn en indirect introvert en totaal niet flexibel vrouwen zijn voornamelijk prinsesjes en huilen om niks ze zijn overgevoelig en hebben continu last van moodswings en zodra ze boos zijn worden ze egoïstisch en kruipen ze in hun schulp en hebben dan zelfmedelijden(spelen graag slachtoffer) nemen alles te persoonlijk zal nu vast wel op gereageerd worden trouwens..
  Kunnen slecht tegen veranderingen en ik kan nog veel meer opnoemen! Maar dat ga ik niet doen dan kwets ik de lieve kreeftjes want voor de rest zijn ze wel lief hoor alleen wou ik even eerlijk zijn hierover

  Wat dat betreft heb ik de botte en directe houding van een boogschutter mijn excuses ?

 10. Boogschutter-heer

  Ik ben zelf een boogschutter man. Afstand doen van emotie is natuurlijk en dit is waarom : als iets gebeurt bijv iemand gaat dood => kijken ‘we’ in verre toekomst => zoeken naar waarheid &&&> conclusie emotioneel worden is niet nodig (de natuur is zo). Ook omdat we geirriteerd raken als we afhankelijkheid ervaren. Maar emotioneel word ik wel als ik iemand leuk vind, maar het moet iemand heel speciaals zijn >>> want we hebben een vrees om gebonden te worden in verkeerde keus+===>> omdat we weten—de toekomst kan betere in de weg brengen, misschien ook omdat we redelijk goed contact kunnen leggen en velen rondom hebben..?? Weetniet..Er heerst wel een overschot aan liefde!!! En futureplan. ~~~~ maar alhoewel redelijk aantal geinteresseerden in de weg komen, willen we alleen hechten aan iemand die we heel speciaal ervaren. >>> verder zijn wij gewooon vurig in het kwadraat, altijd volle energie, alleen moet t niet boring zijn

 11. Laura

  Ik ben een supergestructureerde boogschutter, ik functioneer het beste met een vaste planning en dagverloop. Ik ben overal op tijd en sta op mijn verantwoordelijkheid. Maar dat is missschien ook ergens aan een ongelukkig verleden te wijten. Verder klopt echt ALLES in dit artikel!
  In een ander artikel spitsten ze ook wat naar het licht egocentrische toe, dat een beetje arrogant over kan komen. Klopt ook wel. Zelfkennis is het begin van wijsheid. 😉

 12. Chris

  Ik heb het artikel gelezen en kan me niet in alles vinden wat er in staat. Ik weet soms niet of ik in die horoscoop “wetenschap” geloven moet.

  Chris

 13. Caroline

  Het grootste deel wat er staat is zooo waar.zie ik mezelf helemaal in terug.
  Het stukje emotie snap ik zelf soms ook niet.soms komt de emotie op het moment zelf er niet maar een tijd later.daar lijk ik geen invloed op te hebben.eerlijk zijn is idd erg belangrijk,helaas wel soms wat kort door de bocht.puntjes op de i zetten is wel den dingetje ja haha.

 14. Romy

  nu weet ik dus waarom mijn vriendin altijd zo luidruchtig is… nu weet ik tenminste dat ik daar rekening mee moet houden! tegekke site, love it!

 15. Pandabeerx

  OMG alles klopt echt precies!! haha grappig om te zien nou oké dat was het doei

 16. rico

  hmm, ik ben zelf een jonge boogschutter. Ik herken veel dingen zoals het altijd opzoek zijn naar spanning & het impulsieve karakter, echter ben ik ook een romanticus en praat vaak over mijn gevoelens. Ik word ook wel de dokter phil van mijn grote vriendengroep genoemd, dit omdat ik juist een heel groot verantwoordelijkheids gevoel heb maar dat verschilt per persoon denk ik…

 17. Iris

  Hoi,
  Ik ben een steenbok van 24-12 maar ik kan me er niet in vinden. Nu ik de laatste dagen heb zitten zoeken op internet naar planeet standen die invloed hebben op je sterrenbeeld kwam ik uit bij boogschutter en wat ik daar allemaal lees!het past me veel beter! Ik herken mezelf weer terug na een periode van twijfel. Ik vind het heel leuk om te lezen wat de anderen hier schrijven en daar herken ik ook echt heel veel in terug. Ik ben blij 🙂 dat ik op deze manier mezelf weer herken en heb terug gevonden. Ik weet nu ook dat je je er niet teveel aan vast moet klampen over wat er geschreven wordt en dat er veel meer combinaties mogelijk zijn dan we denken betreft sterrenbeelden. Zo las ik bv dat er eigenlijk 36 karakter types zijn ipv 12. Ook dat geeft weer vrijheid. Een boogschutter laat zich nou eenmaal niet in een hokje stoppen 😉 groetjes Iris

 18. Saskia

  ik vind mezelf zo perfect hier in! ben trots om te zeggen dat IK BOOGSCHUTTER BEN 😎❤

 19. BOOGSCHUTTER GIRL🦄💕

  Haha zo grappig om dit te lezen😂😂👍🏻. Bijna alles klopt, ik heb liefde alleen nog niet echt meegemaakt🙄😂😁. Top site!
  Xxx M&M 13 jaar

 20. Shunshine

  Komt niet vaak voor dat het zo precies en vooral goed wordt beschreven. Maar hier klopt alles gewoon. Ik ben een boogschutter vrouw en heb meerdere boogschutters in de familie. Ik herken het hellemaal. Vooral het stukje over carriere en vriendschap.

 21. Een trotse Boogschutter

  Het hele verhaal klopt wel voor het overgrote deel, maar iedereen heeft ook een ascendant en deze heeft ook invloed op je persoonlijkheid.
  Mijn vrouw zegt weleens dat ik keihard bent en dat kan ik alleen maar bevestigen, zij moest wat meer van mij hebben en ik van haar( sterrenbeeld vissen)
  En in het verleden leven heeft geen zin aangezien de tijd alleen maar vooruit gaat.

 22. Anoniem

  Ik ben ook een boogschutter, maar moet zeggen dat ik het met een gedeelte niet eens ben. Denk dan dat niet alle boogschutters hetzelfde zijn op liefdesgebied. Maar voor de rest klopt het wel redelijk

 23. Joseetje

  Ben dus een rasechte boogschutster……behalve dan het overspelige….ik ben juist van het hondstrouwe soort.

 24. ThePandoraWitch1966

  Dit ben ik helemaal…alsof ik mezelf tegenkom.
  Hoe frappant…amai nog nie.
  Kheb ook iets ontdekt da’k nie echt begreep over mezelf en kben blij dat ik door die tekst verduidelijking kreeg, want voor je een ander kan begrijpen, moet je eerst uzelf (leren) kennen, begrijpen, aanvaarden…..

 25. T

  Ik ben boogschutter voor het grootste gedeelte klopt deze. Het liefdes gedeelte klopt bij mij alleen voor geen meter 🙈. Ik ben namelijk wel iemand die streeft naar alles of niets, ik ben niet van losse fladders en kan me er groen en geel aan ergeren wanneer ik alle moeite doet en de andere partij bijna geen input heeft..

 26. Valerie

  Grappig om dit hier zo allemaal te lezen op deze site. Ben zelf ook boogschutter en veel van deze dingen kloppen wel. Vooral het stukje emotie waarbij de boogschutter zelf niet veel emotie loslaat.

 27. AD Coster

  Ik ben ook Boogschutter-man en mijn pijlen staan gericht op een Maagd-vrouw 🙂
  Ik ben héél stapel verliefd op haar dat ik er alles voor zou willen doen.. ze heeft een zwaar verleden gehad en kom nu
  stillaan tot besef dat ik altijd klaar stond voor haar .. Een maagd vrouw heeft geen simpel karakter maar als Boogschutter-man
  weet je u altijd over heen te draaien totdat ze het echt beseft… Dat is één en al avontuur voor de Boogschutter-man .. wij hebben
  een doel nodig om eruit te leren… Ik ben wel romantisch ingesteld .. misschien zijn er nog wat schakelaars defect om een echte
  Boogschutter–man te zijn aangezien ik met oprecht van deze Maagd-vrouw houdt .. en niet meerdere vrouwen ..
  Het overgrote deel van de beschrijving klopt wel … Ik ben ook zakelijk en creatief ingesteld… 🙂 .. toch blij een Boogschutter te zijn ..

 28. Rameisje

  Spannend .. Wat zijn boogschutters toch spannend! ik verlang al een tijdje naar mijn klasgenoot die boogschutter is! wij zitten al een tijdje om elkaar heen te draaien we vinden all2 de jacht alleen al een ding op zich:D k ben zelf een ram dame dus dat zegt wel genoeg, het voelt alsof we 2 magneetjes zijn die elkaar (nog) niet aan willen raken, maar wel elkaar altijd zien staan..hij lijkt echt perfect voor mij te zijn, kom uit een lange vermoeiende relatie met een kreeftje (leek hem altijd te kwetsen) dus dat leef en laat leven instelling van boogschutter zie ik zeker zitten(A)
  erg benieuwd waar dit avontuur ons zal gaan brengen..

 29. Sagittarius Girl♐

  Wow!
  Bijna helemaal goed, alleen dat ik nouwelijks om liefde geef klopt niet, ik geef er wel om, niet super veel, maar doe het wel. En al ben ik zelf boogschutter (een meisje) zou ik niet met een mannelijke boogschutter willen.

 30. Anoniepje

  Hallo. Ik wil effe wat kwijt ik ben van sterenbeeld leeuw en ben ontichlijk hard voor mezelf en voor anderen als mijn iets niet aanstaat zit ik er gelijk boven op
  Maar ik heb ook een zachte kant ik ben een beetje los bandig
  Maar zeker niet jaloers
  Kijk ik vraag mij af of dit wel acadeert met een boogschutter ik jank nie over mijn prive praat ik nieten van een ander wil ik het ook niet weten want het interseert mij niet …kom er liever zelf achter wat je heb meegemaakt …het klinkt allemaal vreemd in de oren maar ik heb zo’n hoge mensen kennis ik zie of ik kan zien waneer een mens liegt dan ist af kan ook goed met alle sterenbeelden omgaan maar ga je liegen of doe je mij pijn dan ist klaar met je
  Wat denken jullie hiervan ik wil graag jullie reactie horen meschien kan ik hier iets mee doen

 31. Anonymous

  alles klopt. ik ben wel alleen heel emotioneel als ik mensen vertrouw en ze weten zowat alles van me

 32. Champie

  Het klopt merendeels wel , maar ik als boogschutter ben wel heel erg emotioneel

Leave a Reply

Your email address will not be published.